Flygplatsen!

hejasn, sitter just nu på flygplatsen i nåt rum där allt är grattisför dom som flyger första klass :D:D haha planet går om typ en timma :) vi kommer att komma fram tjugo i nio på morgonen i saigon (stavning) så det kommer att bli bad och kanske lite shopping, who know ?? haha nu ska jag logga ut från bloggen, får se om jag bloggar nåt när jag är där ner puss på er!!! HEJDÅ KALLA SVERGIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s kommer inte att svara på sms när jag är borta !!! puss!!

skärholmen!

Outfitt: Rosa Munktröja: BikBok Svarta leggings: GIna Vit Mimmin tröja under; H.M SKa snart åka och möta elin i skhlmn, där hon ska ta hål i örat! Nu ska jag dra puss påp er :<3

packar!


just nu håller jag på att packa, shiit jag vet inte vad jag ska ha med mej !!! HJÄLP!!!!!!!! aja det löser sig väll? elr xd
det hära ska jag ha med mej ungefär:

Underkläder
Bikini (2 st)
Linnen i olika färger
Shorts
Klänning xd
Tunika!
Tränings saker!
Skor
2st väskor ( små)
(dålig bild)
Solglas-ögon
Gucci keps
Kamera (system och digital)
I-pod!!!!!! (ett måste)
Böcker
Läxor (ska försöka göra dom flesta inna jag åker)
Tandbortse xd
Parfym, smink, hudkräm och sånna saker
Halsband, örhängen, armband!
PENGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (MASSOR)
Leggings som jag tror att det kommer att bli för varmt med..
Mobilen!! men jag kommer INTE att svara på sms!

Tror det är det jag kommer att ta med mej, ska fortsätta att packa lite, kanske kommer på nåt mera, vi hörs sen gullungar!<3


bloggsug!

tjena blogge, idag kommer jag att blogga men kanske bara endast idag haha ville bara att ni skulle veta det, ska inte skriva nåtr specielt i det hära inlägget, så det kommer ett till snart :)


bloggpaus..


(lyssna på alla ord !)


Åhh!! jag hade skrivit värsta inlägget och allt bara försvann :@ jag blir så grymt irriterad när det händer !!!
aja idag kabnsekd et kommer att bli min sista dag för bloggen, tror att jag kommer att kanske från och med imorgon att ta en bloggpaus orakr inte skriva om allt jag hade skrivt, kanske skriver ngt mera ikväll, annars godnatt !!

Eller kanske till och med GODNATT BLOGGEN! jag kommer inte att sakna dej XD jag säger inte att det kommer att bli nån, men den dagen jag inte skriver nåt, den dagen börjar bloggpausen och jag kanske aldrig mera kommer tillbaka, vem vet..

hand i hand vandrar vi genom livet..


Lista+dagen♥

Ta fram din mobil, gå in på kontaktlistan!



- Har du pussat nummer 22

Henke, nepp
- Vad har du för relation med nummer 20?
Helena, vänn t familjen!
- När ska du träffa nummer 24?
Ida M, imorron i skolan xd
- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Felicia, gullig människa!
- Gillar du nummer 14?
Frida, jadå!
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Carro, ja!
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Ida TP, imorron i skolan :)
- Är du nära vän med nummer 23?
Ida i laget, nja..
- Har du gått på bio med nummer 4?
neop
- Skulle du kunna gå ut med nummer 5?
Danne, tror inte det!
- Vad pratar du och nummer 35 oftast om?
Moster! oj, allt möjligt!
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Emelie, absolut!
- Vad har du och nummer 24 för relation?
Ida M, vi är skolakompisar, eller vad man ska säga xd
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Inte mkt!! tro mej!
- Vad är det bästa med nummer 38?
Lovisa C, oj, mkt!
Vad tycker du om nummer 42?
Maddi, gullig!
När pussade du nummer 56 senast?
aldrig hänt!
Är nummer 52 snäll?
Mormor, absolut XD!



som ni vet så älakr ju jag listor xd, min dag har varit  skkit bra tog bussen i morse började med matte genomgång om statistik! sen va det spanska men kerstin va sjuk så vi va med MArlene (stavning) haha det va helt kaos men endå rätt kul xd, sen hade ja slöjd vi hade janina i stället för karoline för hon va typ sjuk, haha när vi kom va alla våra saker borta ;O så vi började virká, fett svart, sen slutade jag för jag har ju läxhjlälp på elevens val med kerstin men hon va ju sjuk så jag slutade i stället :D, kom hem vi kvart över tolv, käka lunch satte mej vid tv:n och nu sitter jag hära vid datan i stället :) väntar på att maja s ska komma, kommer inte hinna träffa henne innan vi åker så vi bestämde att det får bli idag ;) aja vi hörs sen, nu tror jag att maja kommer när som helst !! puss på er<3


Förkyld!

Asså jag hatar att vara förkyld jag har int i halsen, och allt man har när man är förkyld.. usch''/ så jag sitter och dricker te och äter strepsils som jag brukar göra när jag har ont i halsen ;Pvad mera kan man göra, ju bädda ner sej i sängen men hur kul är det..men jag ska gå till skolan imrron endå, det är inte så faligt som det låter, men jag är rejält förkyld! akn berätta va som händer i veckan för mej :)

Tisdag: Skola, midda hos Farmor och Farfar, sista gången vi träffar dom innan vi reser bort från kylan och till värmen!
Onsdag: Skola, sen ska jag och maria kolla på AIK-Växsjö (hockey)
Torsdag:Skola, packa lite.
Fredag: Skola, Ridning, Sen kommer en liten del av släkten hit :)
Lördag: TANDLÄKAREN!!!!! sen kanske vänneran:)
Söndag: Åka med ElinA och fixa en sak, packa!


det va min vecka fram t söndag :) nu ska jag ta et lugnt kanske blir nåt sista inlägg senare!

ingen rubrik!

hejsan bloggen sitter just nu och kladdar på en tavla och pratar med ElinA på fb:) min skoldag har varit helt okej, efter skolan drog jag och maria hem t mej och vi skulle klippa mina jeans t shorts, tror ni det gick bra ??;O haha absolut inte! dom blev helt cp xd haha så  får se hur det blir med det, åhh imorgon är det prick en vecka kvar!:D nu ska jag kolla runt lite på fb och läsa lite olika bloggar puss på er !!







haha några figurer som jag ritade, snygga va ??(a)

TRäning

ska börja byta om nu till träningen ! vi hörs kanske när jag kommer hem får se vad klockan är och sånt, måste ju hinna fixa allt tills imorgon, nu är ju helgen snart slut och det är dags för skolan..aja vi hörs kanske sen :)

.

jag har aldrig varit bra på att säga farväl, så få mej inte att behöva göra det igen..

städat och klart !


städa??

ska försöka ''städa'' mitt skrivbord det ligger godis, läxor och lite allt möjligt slängt på bordet! men orkar jag ?! det är väll lika bra att göra det så att jag har det gjort, bloggar när jag är klar med det :)


BLOGGPAUS??

jag hinner helt enkelt inte att blogga, och när jag väl har tid så orksr jag verkligen inte ! så jag lovar inte att jag kommer att blogga varje dag, men idag kan det nog bli ganska mycket har ingnting alls att göra idag.. så jag skriver nog en hel del! hörs sen jag LOVAR

såhära ser det ut utanför mitt fönster xd
skönt att behöva slippa det hära om ca en vecka :D


GRATTIS SYRRAN!

MÅSTE BARA SÄGA GRATTIS TILL MIN KÄRA SYSTER !! HON TOG KÖRKORTET IDAG !!!! GRATTIS SYSTER JAG ÄLSKAR DEJ !!!

aa red iaf banjo, viktig matc mot täby imororgon:) men nu....fredagsmys!


STALLET!


nu åker jag t stallet och rider hörs när jag kommer hem :)


ljudet funkar ingen !!:D

JAAA!! mitt ljud funar igen så nu är det musik på :) haha min dag har varit bra vart inget prov för janina va på kurs, kom nyss hem typ ska käka sitter och pratar med linn också just nu :) aja nu ska jag käka sen är det ridning, vi hörs sen :)

Bild från björnriket 09(foto: Jag (alexandra sundin)

mormor och morfar

nu drar jag t mormor och morfar och fikar vi tror inte att vi kommer hinna träffa dom innan vi drar ;( hihi men vi hörs kanske när jag kommer hem får se vad klockan är och sånt :)<3

ÅHHH!!!!

asså alldeles nyss slutade mitt ljud fungera, fattar ingenting ;O vad ska man ha en data till om inte ljudet fungarar, nej skojja men jag måste lyssna på musik när jag sitter vid datan?!


orkar inte!!

orkar inte berätta om min dag, den började bra, sen huvudvärk, och den slutade kaos ;O aa så det blir inge blogg om den, mamma håller typ på att fixa mat nu xd imorgon är det äntligen fredag och då är det matte prov, men jag tror att det kommer att gå bra :) sen är det typ bara svenska, so och idrott sen slutar jag :D och då är det äntligen HELG!!!!! :D haha, har inte alls mkt att skriva om så vi hörs väll senare..i think :) puss så länge!


skola, dm, träning, lovisa, duscha, sova!

haha aa , det säger väll det mesta kom typ nyss hem från lovisa va dära och käka och vi kom på att vi bor jävligt nära varandra xd, aa först idag hade jag två lektioner sen vad et dm och det orkar jag inte berätta så mkt om sen fick jag och lovisa åka dir t tränignen och det gick bajs för min del, sen så körde patrik hem mej och lovisa t lovisa och dära så käka vi typ as mkt, typ två piggeliner, sen grillspett, och en pannkakor när hennes mamma kom hem ;O och nyss så kom jag hem och ska duscha nu sen blire sängen, så nu taggar jag t duschen är as trött, puss på er vi hörs imorgon! (förlåt för en dålig uppdatering, ska bli ändring på det!)

funderar..

jag funderar på att ta en blogg paus..kanske kanske inte, tänker iaf inte skriva nåt nu!

2 veckor

japp imorron är det exakt två veckor tills jag sticker t värmen !!! fy fan va skönt! tror jag är borta typ 15 dagar:D haha, imorron äre skolan ígen..spanska prov som jag försöker plugga till just nu xd efter skolan drar jag hem och sen kommer mamma och hämtar mej hon ska klippa sig och min frisör och min mammas har öppnat eget för bara nåra veckor sen så jag ville följa med, det är en helt ny salong och allt :D så jag fäljer med och ser hur hon har det dära :) sen vet jag inte vad som händer xd har inte så mkt att berätta..så jag säger väll hejdå!<3

Dålig uppdatering..

Hejsan bloggen det va ett tag sen jag skrev, vet inte när jag skrev senast.. men min helg har varit bra, men den har gått för snabbt.. och nu längtar jag bara tills jag åker t vietnam och slippa skolan, snön och allt annat skit hära hemma, bara koppla av och hare skönt :) idag har det varit skola efter skolan så drog jag och maria t tumba och kolla lite sen tagga vi hem, vi mötte min syster på bussen och sen åkte jag hem när jag kom hem så käka jag och nu kollar jag på tv x) måste plugga till mitt spanska prov som jag har imorgon.. har inte så  mkt mer att säga vi hörs sen ;)<3

Hallen

Hejsan, jag taggade ju t hallen efter det jag skrev i morse där mitt lga spelade match och vann me 1-0 :S aa sen tagga jag hem och käka sen åkte jag tillbaka t hallen :) där min syrra hade match, dom vann med typ 8-0 :D goog goog, sen åkte jag hem och käka med min käkra syster och pappa, mamma jobbar, och nu sitter vi och kolalr på melodifestivalen :) imorgon äre två matcher, först mitt lag i div 1 mot älvsjö, sen nåra timmar senare så match me 97 laget, mot älvsjö i samma hall (deras viktigaste match) sen på eftermiddan/kvällen äre träning som gäller så det blir en ''innebandy'' söndag :) men ska tagga tillbaka t soffan och vara social mot pappa och carro, får se om vi hörs sen, kanske, kanske inte ;P puss så länge /Alexandra

Sorry

Har inte bloggat på två dagar. men för det första har jag inte haft tid, och flr det andra har blogg.se varit helt knas ?! nån annan det har varit så för ??(A)

aja, kan brätta om min fredag:

Skola som varnligt började tio i tio så mamma körde mej, sen efter skolan så åkte jag hem sen kom morfar och hämtade mej och körde mej t stallet, där jag inte red för det va halv grupp och jag stog på marken, men nästa vecka är det min tur att rida :)
Sen efter stallet va det bara att tagga hem snabbt och duscha och sedan åka t sara och där fixa vi oss för att sedan gå t amanda, hos amanda käka vi, drog ut en liten stund och träffa några men sen gick vi in och typ bara snacka..sen hämta pappa mej, och då va jag as trött ;S haha, aa när jag kom hem kollade jag vem som åkte ur let's dance (kom hem tidigare än vad jag hade trott) och det va rabih som åkte ut(haha) sen gick jag väll och la mej, vet inte när men kunde iaf inte somna..

det va min fredag och nu måste jag skynda mej att göra i ordning mej för mitt lag har nämligen match i div 2, jag ska inte spela men gå ner och kolla så nu måste jag kila iväg, hörs sen :)<3

Myser

Hejsan, sitter just nu och myser framför tv:n. imorgon blire skola för min del ;P har inte så mkt att skriva eftersom att jag bara har varit hemma idag.. men aa får se om det blir något mera bloggande idag, i don't think so..men i såna fall hörs vi imorgon. Kiss&Hugs//Alexandra :)

facebook

hejsan, sitter just nu och pratar med min syster på fb som sitter en meter i från mej..;O aa, lugnt är det här hemma iaf! har bara slappat framför tv:n idag, tror det blir skola imorgon, mårfortfarande illa och tror att jag har lite feber men det håller nog på att gå över :)! aa, skulle ha gått på ett genrep för Greas (stavning) ikväll, men är ju inte helt frisk..så syrran får nog ta min plats! aa, ska fortsätta att dega framför tv:n ta en dusch sen gör alltid det när jag har varit/är sjuk. aa vi hörs nog senare :)


haha jag och syrran på hennes 18:års dag i mecixo 09! älskar dej! (ingnorera mej :$)


sjuk..

ör hemma och är sjuk idag :S a ville bara säga det, så ska lägga mej och vila vi hörs sen.


sista inkägget för ikväll..

blir inge mera bloggande ikväll tror jag.. godnatt!♥


lista, LOVE♥

Namn: Alexandra Sundin
Piercingar: Öronen?
Längd: typ 1,53
Skostorlek: 37
Hårfärg: BLond♥
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, eller närmare skolan..
Dricker du alkohol: Nepp
Använder du droger: NEJ!
Röker du: Nej..
Vilket shampoo använder du: Venne
Vad är du rädd för: Massa
Gillar du att tvätta: Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: JAPP!!

SENASTE..
Film du hyrde:
VENNE
Film du köpte:  venne
Låten du lyssnade på: Tik tok
Låten du hade på hjärnan: a thousend miles
Personen du ringde: Mamma ?
Tv program du tittade på: venne
Personen du tänkte på: kusin

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja
Gråtit över en flicka: JA
Ljugit för någon: 
Varit i slagsmål: aa''/
Blivit arresterad: nepp

ANTAL..
Gånger du varit kär:
venne
Gånger ditt hjärta brustit: ? många..
Hjärtan brustit på grund av dig: oj, venne
Tjejer du kysst: íngen aning xd
Ärr du har på kroppen: Venne, typ ett

SENASTE..
Personen du fick mail av: ''facebook''
Personen du fick brev av: ?
Personen du fick sms av: lollo
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag, fast inte pappa..
Saken du köpte: nytt puder
Vad har du gjort idag: skola och läxa :S
Var det kul: nej
Hur tidigt stiger du upp: beror på vad för dag...
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra idag: klockan är sju, ska fortsätta att plugga sen tv :) 
Är du seriös: de vet jag inte
Vad är du allergisk mot:  Inget, typ
Var har du ont: just nu halsen
Använder du hårspray:  japp
Kan du stå på händer: nej
Favorit serie: venne

Håkan Hellström eller The Ark:  Helst ingen, men The Ark om jag måste välja
Bright eyes eller Lars Winnerbäck:  vilka är de ??
Salt eller socker: beror på
Gillar du ketchup: beror på till vad
Är du glad nu:  nja
Var du glad igår: tror det
 Känner du nån som jobbar på sjukhus: japp, många
Kan du sjunga: Mer värt än guld: nej
Spaghetti eller makaroner:  makaroner
Ett land jag helst vill besöka: kina!!

hihi, där vart det en lista ;) vi hörs nog sen :)<3

letar+pluggar

hejsan, sitter just nu och plugagr engelska och letar efter nån rolig lista (jag älskar listor), så vi får se om jag hittar nån, ses snart!<3

Hemma

hejsan. sitter just nu hära hemma och kollar på tv :) idag började vi halv nio med matte, gjorde klart min ''trädgård'' sen va det spanska där vi håller på att repetera in för provet, sen hade jag syslöjd inte så jätte kul, men det funkar :) sen käkade vi det va nån fisk som inte alls va god så jag käka potatis och en macka xdsen va det elevens val och jag va själv på läx hjälpen idag x) sen efter det utanför salen där jag har det satt maja mi och frida och spelade gitarr coh sånt så jag satte mej dära sen vart klockan as mycket, men vi hade kul xd, mycket skratt :) sen tog jag bussen hem och just nu sitter jag hära och kollar på tv som sagt ikväll är bara jag mamma och carro hemma, pappa är på nånting med jobbet xd, det va allt jag hade att säga just nu, vi hörs sen :)// Alexandra<3

hatar rubriker

har precis laddat över bilderna från min kamera, va typ bilder för flera veckor sen, och jag brukar ladda över bilderna på en gång..men tydligen inte den hära gången. Har inte så mkt mera att säga börjar typ halv nio imorgon så tar tio över åtta bussen :) får se om jag hinner blogga innan jag drar..kanske kanske inte, aja nu ska jag väll dra till tv:n, det hära blir troligen sista inlägget för idag, vi hörs imorgon :)


haha en bild som är flera veckor gammal, juste samma kläder som idag fast andra jeans xd<3


fortfarande ont i halsen

har fortfarande ont i halsen..men jag tror att det kommer att bli bättre, eller hoppas :) just nu kollar jag på tv, ska ladda över lite bilder från min kamera nu, hörs när jag har gjort det :)<3

Te och strepsil..

Japp, sitter hära och har jätte ont i halsen, inte bra.. eftersom att jag inte mår bra alls nu så blir det inge mera bloggandes för tillfället, vi hörs sen i stället..

RSS 2.0