P A N I K !

                                                           J A G    H A R   P A N I K   !!!!!!


jag vette fan vad jag ska ha på mej imorgon på tävlingarna. Man måste inte ha värsta tävlingskläderna men man ska endå klä sej prydligt. Det kommer sluta med att jag slänger i lite allt möjligt och kollar vad dom andra ska ha på sej imorgon.. rena paniken har jag som ni kanske märker.

Det som gör mej på lite bättre humör är att jag har en Marabou i kylskåpet där ute som väntar på mej.


Stallet

Hej bloggen. Yttligare en till dag i stallet!

Imorgon är det tävlingar och jag är fett nervös! Tänker hela tiden att jag kanske ramlar av på hoppningen och blir utesluten. Men tänker även att det kan gå riktigt bra i dressyren efter dagens träning. Lilla Banjo är så fin så.
Snart kommer grannarna hit tydligen och typ vettefan, vuxna männsikor ni vet. Jag själv måste fixa allt till imorgon. Programet till dressyren kan jag iallfall, och det är bra!
Aja, ska börja fixa lite nu så hörs vi senare. Puss och Kram!

Kan det nu!

Haha ja är fett överlycklig, men endå grymt irriterad. Glad över att ja kan dressyrprogramet nu, det är LÄTT C:1 för dom som undrar. Men jag är samtidigt grymt irriterad över att man inte kan lita på sina vänner!
Va fan! Vännskap är väll=ärlighet och trygghet. Att kunna vara trygg när man berättar nåt, ja trodde fan det var så men det verkar som att jag hade fel..

Samma varje dag

Ja vi sov i stallet inatt och ja sov sjukt dåligt! Vakna iaf en gång av att det åska och blixtra och regna som fan! Haha ja tänkte krypa under Tildas täcke men hon sov så gott xd
Haha ja och tilda vaknade klockan sex imorse och ingen kunde somna om så vi fick borra ner huvudena i
kuddarna bara för att vi garva så mycke och vi ville inte väcka någon och så smsade vi med varandra istället xd

Alla dagar ser ju nästan likadana så jag orkar inte skriva så mycket om dom. Shit asså ja måste verkligen träna på dressyr programet ska kunna det till imorgon..Så ja ska springa iväg och träna på det nu. puss!

Lilla älsklingen i hagen igår!

tv och te

Sitter just nu framför tv:n med en kopp te. Snackar även med världens sötaste Denise :D ska snart börja stänga av datan och slänga mej i sänge istället. Än så länge har det varit helt okej att gå upp på morgonen, trött har man ju såklart varit fast ja trodde att det skulle vara värre.
Aja nu ska ja börja göra mej i ordning.

Inge uppdatering imorgon!

två avramlingar xd

Hej blogge! orakr inte alls berätta på samma sätt om dagen som jag gjorde igår för den såg nästan likadan ut förutom att vi är två grupper som rider nu.
kan säga att på hoppningen så ramla jag av två gånger på typ mindre än fem minuter xd haha fast ja garva bara!

Men nu är det såhär att imorgon har vi på första passet terräng och på andra långritt, så då ska vi rida till Flottsbro och bada med hästarna och sånt. Och på kvällen ska vi grilla och sånt och även sova i stallet grymt mysigt :D Så därför kommer ja inte kunna blogga. Kanske bara slänger in nån mobilblogg, får se.
Juste yttligare har mina besökare ökat. Helt sjukt! Men glad blir jag. Kommentera gärna också så blir jag ännu gladare. Men nu har ja inte så mycket mer att säga vi kanske hörs lite senare.


Tilda och Sheila och Jag och Bushästen Banjo :D

Jag och Banjo

Tilda och Sheila

BANJO ↑↓










Galopp!



Det var lite bilder från idag. Finns massa mer men orkar inte lägga ut dom.
Alla bilder är tagna av Maja Sverin.

Sötnosen ♥


Lilla älsklingen idag!

Banjo!

hej bloggen! Första dagen av ridlägret avklarat.

Imorse var det samling man betalde och sånt. Vi fodrade även ''frukost'' Sen fick vi våra hästar och så gick vi till Hagen och hämtade dom. Jag fick banjo i dressyr och Saga i hoppning men imorgon ska jag få ha banjo i båda! När vi kom tillbaka till stallet så viciterade vi och ryktade och allt. Sen var det ridning. Dressyr, det gick faktiskt riktigt bra för hästarna att vara första gången efter betet. EFter ridpasset fodrade vi lunch sen fick vi själva äta. Efter lunchen var det Terio då vi pratade om lite saker. Sen var det dags för ridning igen. Denna gång markarbete och jag hade saga. Gick faktiskt helt okej även om jag hade glömt handskar och hon drog som fan. Men det gick. Efter ridpasset skyndade vi oss och fixade hästarna och red tillbaka dom till hagen. När vi kom tillbaka till stallet igen så mockade vi och soppade och sen var det fika. det var första dagen det.

Nu roppar mamma på att det är mat. Hörs senare

Just idag är jag stark!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra jag förs framåt av kraftiga vindar......

2-1 till hammarby mot ängelholm. Grymt skönt att se hammarby ta poäng och en finns det en liten nista hopp av att kunna återhämta sig och gå upp i Allsvenskan. Men faktiskt så tror inte jag att dom kommer att klara det. Inte iår iallafall men kanske nästa..

Denna vecka är det nämligen så att jag har ridläger. Så därför vet jag inte hur det kommer att bli med uppdatering. Men iallafall ett inlägg om dagen ska jag försöka hinna med.
Jag kommer att tillbringa ungefär nästan hela dagen, nej nu tog jag i lite. Men det är samling 08.00 och dagen slutar ca 17.00. Jag kommer att behöva åka vid ungefär halv åtta på morgonen. Härligt.. Men det är bara att bita ihop, gå och lägga sig i tid och vakna upp med ett leende på läpparna!

Men så att ni vet så får jag se hur det blir med uppdateringen. Så bli inte sura om det skiter sig helt!
Nu ska jag fixa iordning till imorgon och sen ska ja gå och lägga mej. Som sagt; Gå och lägga sig tidigt och vakna upp med ett leénde på läpparna....Förhoppningsvis!

Puss och Kram!

Jag, My och två nånting på grönalund idag!

Svensksommar!

Ja, svensk sommar brukar man kalla det! usch säger jag bara. Vi sitter här just nu och myser, lyssnar på musik och jag tjockar i oss godis och läsk. Vi funderar att sätta på en film och mysa framför den istället 

Imorgon blir det som jag sa förut, grönan! Men om det är lika dåligt väder så hittar vi på nåt annat. Vad isåna fall får vi se. Men nu ska sara få blogga och sen ska en film sättas på! Puss och Kram vi hörs imorgon.

Nån bild på mej när vi va ute med båten.

En dag i stan

Tjena bloggen!
Idag vart det en dag i stan men Sara och My, men eftersom att jag är så jävla smart så glömmer jag mina pengar hemma.. Men jag klarade mej faktiskt. När vi hade varit där åkte vi hem till sara och hämtade lite saker sen kollade jag fel på buss tiderna och Elin var typ hemma hos mej för vi skulle fixa lite saker så jag fick springa i spöregnet hela vägen hem! Asså tänk er ända från sara till mej. Det är faktiskt ganska långt. När jag kom hem var Elin och hennes Pappa här så jag gav henne sakerna och jag fick lite saker också och sen åkte hon igen. Ikväll slaggar Sara och My här och imorron drar vi till grönan på dagen och på kvällen ska alla tre gå på hammarby-ängelholm. Fast Sara ska gå med sin mamma och jag och My ska typ gå med min Pappa.

Juste jag tror faktiskt inte att jag kommer lägga ut bilderna från landet för när jag kollade var det inte så många och det var inte dom finaste heller..Så det får ni aceptera! Just nu dunkas The Voice också, och jag är grymt iriterad för att The Voice konserten är när jag åker till London, It suck! Fast det är ju rätt najs att åka till London också så man ska ju inte klaga. Aja, ska fortsätta att prata med Elin och fixa lite andra saker. Vi hörs senare.

Den bilden från landet kan ni få iaf!

Hemma

Nu är jag tillbaka i Tullinge. Borta bra, men hemma bäst. Ska packa upp och lite sånt sen ska jag försöka få tag på mina kära vänner. Vi hörs senare!

haha jag älskar den bilden!


Bilder

Godmorgon. Jag sitter här och kollar på tv och nu när jag fick bra uppkoppling så tänkte jag passa på att blogga!
Fast igentligen har jag ju inte så mycket att säga. Ska åka hem sen, så jag måste packa ihop alla mina saker och sånt. Hade igentligen tänkt att lägga upp bilderna men så blev det inte eftersom att jag fick dålig uppkoppling igen.. Så dom får ni när jag kommer hem. Inte idag kanske, men imorgon tror jag!

Men jag hade faktikst tänkt att börja packa ihop mina saker redan nu så vi kan komma härifrån så snabbt som möjligt, haha nej! Men jag vill hem och träffa mina kära vänner. Men jag ska dra vi hörs senare.


Honungs mellon

Farmor håller just nu på att skära upp lite honungs melon, mums :D

Imorgon ska vi åka hem och på kvällen ska jag dra ut med lite trevligt folk. Men vafan ja orkar inte blogga..Jag tappar alltid blogg suget när ja e på landet! Men ja ska sätta mej vid tv:n istället och käka melon. Se you!


Godmorgon

Godmorgon. Har ni sovit gott? Det har jag gjort iallafall.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag och farmor ska typ gå till en sak nere vid Bullandö Marina för dom hade stängt när vi skulle kolla där igår.. Annars vet jag inte alls vad som händer faktiskt. Grilla ska vi göra ikväll iallfall.
Men nu kom farmor och sa att vi kunde gå nu så jag måste springa och fixa mej. Får se om jag bloggar nåt mer idag, inte helt omöjligt.

Juste Hammarby slog Brommapojkarna igår i kvartsfinel i svenska cupen. Dom kan slå Allsvenska lag, men lag från super ettan kan dom fan inte vinne över..


Bullandö Marina

Tjena! Jag har absolut inte orkat blogga! Det har varit så bra väder och så, så helt ärligt så har jag faktiskt glömt bort bloggen..

Vi har haft det super skönt med massa sol och bad. Riktigt skönt. På kvällarna har vi tragit upp kappelet och satt oss och kollat på film. Hur mycket bättre kan det bli?
Ikväll ska vi käka på Bullandö Marina, jag, pappa, farmor och farfar. Det var nämligen så att när vi kom tillbaka idag så va farmor och farfar här!
Alla bilder kommer ni att få när jag har kommit hem till Tullinge för jag orkar inte slösa bort min tid på att ladda över bilder och sånt. Men jag måste faktiskt börja stänga av datan för snart ska vi åka och käka. Puss och Kram, får se när jag bloggar nästa gång. Förmodligen imorgon.


Shit!

Shit vad mina besökare har ökat, helt sjukt.

Har nyss tagit en lång och skön dusch, har även nu kletat på en ansiktsmask som jag snart ska tvätta bort och när jag har gjort det ska jag smörja in ansiktet med en fukt kräm och borsta tänderna, sen ska jag nog slänga mej i sängen eftersom att jag ska upp tidigt imorron för pappa ska lämna in släpvagnen vid typ åtta så vi åker direkt efter det. Min kamera kommer inte följa med, men pappas kommer så ni kommer att få bilder när jag kommer hem, kommer inte blogga nåt mer innan jag åker imorgon bitti utan jag får se när det blir uppdatering nästa gång. Annars får ni ha det så jätte bra tills nästa gång, massor av pussar och kramar.

Jag saknar dej världens bästa syster, om fyra veckor ses vi i London och då ska vi shoppa loss! Älskar dej ♥

Bilder

Ni ska få lite bilder från igår och idag!

jag och My var i stan igår och du köpte jag den här gulliga tubtoppen från Gina Tricot

Cute bild på My och Mej

Det handlar om att bjuda på sej själv!

My och Jag

So sexy!

Systrar i midjekjol. Midjekjolen och Skärpet köpte jag också igår, båda sakerna från Gina Tricot.

Sexiga jag dansade dans matta hemma hos my på kvällen

Sexiga my och ''the man'' Orkar inte lägga upp flera just nu ni kanske får flera senare. Nu ska jag kolla på Hammarby matchen på tv vi hörs sen. Puss!

Packar

Just nu håller jag på att packar och lyssnar på musik! Imorgon ska jag nämligen till landet med min kära fader (juste han har namsdag idag: Fredrik) och vara där i en vecka. Imorgon ska vi åka ut med båten och på den sover vi i två nätter och så åker vi tillbaka till huset på Onsdag där Farmor och Farfar väntar och då på Onsdas kvällen ska vi åka till Bullandö Marina och äta middag. Kanske kommer att uppdatera nånting ifrån båten, det beror på eftersom att vi inte kan ta ström från båten för då kanske vi inte får ingång båten sen och aa, jag orkar inte förklara.. Men när vi är tillbaka till huset då blir det uppdatering igen. Men nu ska jag fortsätta att packa och sedan blir det grillat till mat. Mums. Men vi hörs senare!

Sandra, Jag och My på Mys landställe för några veckor sen.
Eric Saade: Break Of Dawn

Tycker faktiskt låten är riktigt bra!

Rödlök!

Amanda kom hit imorse och vi skulle igentligen bada men vi ska baka istället ! Fast först ska vi äta frulle, macka med rödlök och massa goda saker. Vi hörs när vi hörs för Livet leker fortfarande!

Hos My

Asså jag har inte alls tid att blogga. Just nu leker livet! Allt är as bra jag har världens bästa vänner vid min sida.
Så där för blir de inte så mycket uppdatering!

Men jag kan säga att jag vann veckans blogg. Tack till alla som röstade på mej!

Men nu ska vi dansa dans matta och Amanda leker Paparazzi  (stavning) med min kamera. Vi hörs när vi hörs för som sagt LIVET LEKER JUST NU!
PUSSAR!

AMANDA ÄR HEMMA!!!!!!!

Väldens bästa Amanda är hemma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As suddig bild men jag bryr mej inte! Världens bästa Amanda är ju hemma! <3333333333333

Godmorgon? (mobil blogg)

godmorgon eller vad man ska säga? vi vakna för kanske en halv timma sen:P vi hade ställt klockan på halv elva men ingen vakna..så vi sket i att åka t stan. nu ska vi käka så vi hörs senare

Mobil blogg!:)

sitter just nu hemma hos my med sandra och sara. my och sandra spelar wii och ja och sara typ kollar på och sånt. imorgon ska vi åka till stan, juste det kanske ja skrev förut :P vi va hos sandra förut och bada t typ 11 halv tolv :P jätte skönt. det va varmare i poolen än i luften x) men ja orkar Fan inte blogga mer, as jobbigt på mobilen. men vi hörs senare eller imorgon :) puss! ja och my i kärlekstunneln idag.

RÖSTA!

ALLIHOPPA JAG ÄR I SEMI FINAL I VECKANS BLOGG PÅ www.novainmyheart.blogg.se KOM IGEN OCH RÖSTA PÅ MEJ NU SÅ SKULLE NI VARA JÄTTE SNÄLLA! :D



Jag har kommit hem från grönan och ska strax tillbaka till sandra och Bada. Ikväll sover vi hos My och imorron åker vi in till stan tror jag :) DEt va skit kul på grönan men till slut orkade vi inte stanna kvar så vi åkte hem. Imorron kommer ni kanske få lite bilder. Men jag måste dra. Kom igen och rösta på mej nu!

En bild får nu nu på sara, sandra och lilla jag xd Så fin!

träna

Ska byta om till tränings kläder nu och sen åka upp och springa.

Ikväll sover jag oss sandra och imorron åker vi t grönan. Får se om jag bloggar nåt senare.

L O V E !


Hemma

Hemma efter en/två dagar hos farmor och farfar. Vi har gått på stan shoppat och självklart tjockat i oss massa godis!
Fick med mej ett par jeans leggings och två tröjor hem, men jag kom hem med lika mycket pengar i plånboken som jag hade när jag åkte dit. Har man världens snällaste farmor så har man.

Ska åka och möta upp Elin vid stationen lite senare och ge henne lite saker och så. Ska även ut och springa ikväll med pappa.
Har inte så mycket mer att säga vi hörs senare.


Härlig bild från Mys landställe. Jag, My och Sandra (vet inte vem som är vem xd) Men jag älskar er tjejer!

Farmor och Farfar

om några minuter så ska jag gå till bussen och ta den till stationen och sen till centralen och efter det tunnelbanan till karlaplan till min farmor och farfar. Jag och farmor bestämde att jag skullle komma för kanske bara tjugo minuter. Så jag sover över där tills imorron. Men jag måste springa nu. Puss!

Juste det kommer nog inte bli nån uppdatering förän imorron.


12.29

Godmorgon bloggen, vaknade för ungefär 40 minuter sen av att pappa ringde och väckte mej. Om han inte hade gjort det hade jag nog kunnat sovit några timmar till.. Jag ska träffa Elin imorgon istället så idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.

Matchen igår gick ju inge vidare..Dom gjorde både riktigt dåliga saker och öven bra saker. Men 0-0 slutade matchen. Åkte hem efteråt och typ kolla på tv:n med syster och sen så gick jag och la med tanke på att jag skulle upp vid halv fem imorse för att följa med henne till Arlanda. Och det gjorde jag också, men på en gång när jag kom hem gick jag och la mej och sov igen.
Hon har kommit fram iaf (min syrra) till London. Det var 15 grader och regnade. Så nästa gång jag ser henne är om ungefär 5 veckor i London!

Men nu ska jag leta reda på nånting att käka, och sen kanske gå ut och lägga mej och sola!


Jag och Syrran i mexico förra året.

0-0..

..mer än så behöver jag inte säga!

Fotboll

Jag gick hem till Sandra förut och efter et tag kom Denise och sen kom även My. Vi badade och fikade för Sandras brosa fyller år idag, grattis till dej! sen va jag och my tvungna att börja fixa oss och gå hem.
När jag kom hem böt jag om och fixade och så här kommer jag att se ut ikväll när jag och my ska kolla när Hammarby ska spöa Falkenberg:

Sämst bild men whatever,
Vitt linne, lila t-shirt och svarta tights.

Nu ska jag fixa det sista puss och kram.


Godmorgon

Godmorgon, usch säger jag bara! Jag vaknade tio i elva av en mardröm, fy fan säger ja bara. Riktigt äckligt vare.

Planerna för dagen är att va med tjejerna och bada hemma hos Sandra. Sen ska jag på fotboll ikväll också. Trevligt trevligt. Men nu ska jag faktiskt hoppa upp ur sängen tror ja. Vi hörs senare

Tjejerna

Grymt mysig kväll hemma hos Denise!

Jag och sandra tog bussen och så vid Denise så klev hon och My på så åkte vi till flempan och köpte chips och sånt. När vi kom hem till Denise typ snackade vi om massa saker och sen satte vi oss där nere med hennes familj+hennes farmor och farfar, käkade kladdkaka, glass och jordgubbar, riktigt mysigt! Vi såg första perioden där nere sen gick vi upp till denises rum och kolla på när Spanien vann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När matchen va klar så tog jag sandra och my bussen hem, när ja kom hem så va de fullt hus haha nej men några kompisar ca här och lite sånt.
Imorron ska vi bada i Sandras pool! Fy fan vad skönt. Mer en så har jag inte att säga förutom:
JAG ÄLSKAR ER TJEJER! utan er vore jag ingenting!

Fixa Mej!

Har käkat lite med släkten. Dom är fotfarande kvar men jag ska börja fixa mej för att dra vidare till Denise. Får se vad jag tar på mej det är ju så jävla varmt, aja nånting hittar ag nog. Eller det får vi iaf hoppas på. Vi hörs.

Städat?!

Haha jag skulle hjälpa mamma att damsuga men de gick så dåligt så mamma fick ta över så fick jag hänga tvätten istället :S
Ikväll har jag, my och denise bestämt att vi ska kolla på fotbollen hemma hos Denise. Sandra ska nog med också;D Så det blir jätte mysigt!

Jag vill gå ut och lägga mej och sola, men det är alldeles för varmt! Iaf när man inte har nån poll man kan hoppa i sen..Så jag ska försöka hitta nåt svalt (om det finns) ställe i huset där jag kan lägga mej. Haha juste jag går runt med en sån här vatten spruta och sprutaar på mej hela tiden ;) Aja vi hörs senare orkar fan ingenting just nu!

haha för några veckor sen när vi va hemma hos mej så satt my och grät i min garderob, hon måste ju vara född knäpp

inge ork!

Jag har inge ork alls! Det är så jävla varmt så jag skulle kunna dö... Nej Alexandra inte klaga nu!
Juste igår kom mina sötnosar hem från sports camp!!!!! Så jag ska träffa dom imorron.

Idag kommer Mormor, morfar, farmor och farfar hit och käkar. Och ikväll ska typ mamma och pappa ner till grannen och kolla på finalen, får se om jag följer med. Tyckte ni att de va rätt lag som vann igår då? Jag visste faktiskt inte alls vilka jag hejade på, men de va väll kul att tyskland fick en brons midalj med sig hem.
Ni kan få se vad som händer här i veckan för mej:

Måndag: Träffa sötnosarna på dagen, Kolla på fotboll på söderstadion på kvällen med pappa och syrran.

Tisdag: Syrran åker till England och är där i över en månad och jobbar. Va med Elin. får se om hon sover hos mej ?:P

Onsdag: Ingen aning

Torsdag: Grönan med några :D Packa till landet

Fredag: Åka till landet..

Lördag: Åka båt till några kompisar som har husvagn nära där vi har landställe. så där ska vi sova, eller vi sover tyo i båtan.

Söndag: Mamma och åker hem från landet och jag och pappa åker ut med båten några dagar!

Hajen

hajen börjar snart på tv:n så jag ska lägga mej i sofafn och kolla på den, har faktiskt aldrig sett den. Är det nån utav er som har gjort det? Har iaf hört att den ska vara äcklig, vi får väll se. Puss!

Veckans blogg!

JAG ÄR MED I VECKANS BLOGG PÅ www.novainmyheart.blogg.se .
Jag är nummer 3!

VA NU JÄTTE SNÄLL OCH RÖSTA PÅ MEJ SÅ JAG VINNER :D


VAARMT

Asså de har varit så sjukt varmt idag så jag har inte orkat blogga!
Sitter just nu och och kollar på fotbollen med Mamma och syrran. Snackar även med My, juste dom kom hem från sportscamp idag  Men nu ska ja kolla på fotbollen så vi hörs kanske senare istället!

Fixa mej

Ska börja fixa mej och sånt inför kvällen.
ikväll ska vi ha gäster så tror inte att de kommer bli nån uppdatering, kanske lägger ut en bild på kvällens klädsel lite senare annars hörs vi imorron. Puss!

10:26

Godmorgon. Ja ligger fortfarande kvar i sängen och är grymt trött.. Va uppe och sprang 5 km igår och jag är stolt över mej själv faktiskt. Sprang hela rundan utan att stanna nångång! När vi kom tillbaka gjorde vi styrkan och sen så åkte vi hem.

Jag har inte alls några planer för dagen förutom att vi ska ha gäster ikväll. Annars får jag väll ta dagen lite som den kommer, ska kanske rensa garderoben de är ju inte väärldens bästa väder, så vi får se


springa

Ska börja fixa mej och sedan åka upp till brantan och springa fem killometer. ska även köra styrka. Vi hörs ikväll

haha!


haha asså så jävla skön!

Mysig dag med Elin!

Elin och jag åkte in till stan och gick runt i olika affärer. Jag fick med mej ett par vita jeans leggings från Vero Moda. Dock va dom lite förstora menmen..Tror att de kan va jätte fint att ha till den där tröjan jag köpte igår. ikväll ska jag ut med pappa och springa, eller vi åker upp till brantan och springer där, hur långt har jag ingenaning om men pappa tyckte 5 km, haha lycka till att jag ska orka det när ja inte har sprungit på flera veckor. Vi får väll se.

Avslutar med en bild på mej och pappa från vietnam 2010

Godmorgon

Godmorgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott.
Imorse när klockan ringde visste ja fan inte varför jag skulle gå upp, jag trodde att någon låg breve mej och sov. Men sen såklart fick ja tillbaka minnet! Ingen sov breve mej, ja skulle ju till stan så de va bara att hoppa upp ut sängen och börja fixa sig.
Ska ta bussen som går typ 11.11 tror ja. Sen tar ja tåget som Elin redan sitter på.
Men nu ska ja fixa de sista innan ja måste gå. Vi hörs!

ny duschad

ny duschad! har även kletat på en ansiktsmask som snart ska tvättas bort.

Hur ser planerna ut för imorron? Jo, ja och Elin ska åka in till stan.Herregud har inte träffat den bruden på jätte länge så det ska bli riktigt najs ;)
Fast nu ska ja slå mej ner framför tv:n och kolla på Fotbollen! Vi hörs imorron. Puss&Kram!

Huvudvärken..

Fick världens huvudvärk förut så jag bestämde mej att sätta på en film. Djävulen bär Prada blev de, åh jag tycker den filmen är så bra!
Skulle igentligen ut och springa ikväll, men min huvudvärk hindrar mej. Istället ska jag vara hemma kolla på tv, mysa och käka grillat. Mums!

Så sexiga ;)


Shoppat

Fick med mej lite saker hem..

Mascara och örhängen. Kände för att prova en ny mascara, så får väll se hur den är.

Tröja, dock en storlek förstor men de funkar.

Köpte även en ansiktsmask som jag inte riktigt vet vart den är just nu.
Men nu ska jag gå ut och lägga mej och sola. Hare gött!

Mot skärholmen

ska åka till skärholmen nu och shoppa lite. Lunch ska vi käka där också. Hörs när jag har kommit hem.


Hagen

Sara har nu börjat sin färd mot Sälen.. Hon drog precis.
Idag ska jag åka och hälsa på hästarna i hagen, kameran ska med såklart :) Jag ska nu börja fixa mej och så, så vi får höras när jag kommer hem sen.

Tonårsliv

Hej bloggen! Jag är inte direkt på världens blogghumör menmen..

Jag och Sara började dagen med att åka in till söder, hon köpte en baseball tröja och efter det drog vi oss in mot Grönan. Och Sara den lilla fegisen vågade inte åka extream, insane och nåt sånt.. Men de va grmyt kul endå! Jag fick iallfall upp henne i Uppskjutet (katapulten) haha. Vi åkte hem nån gång vid fyra ? Då drog vi hem till henne och fixade lite och sedan drog vi till mej. Vi har nyss sett på en film, Tonårsliv Grym film måste jag få säga. Vi kanske lägger in ett videoklipp sen, kanske vem vet.. Nu ska vi fota lite och bara fortsätta tjocka i oss massa gosaker. Hare gött!

Haha grymt sexiga xd

Sara och Jag 





Ja lite mixade bilder i slutet. Jag och Sara älskar att bjuda på oss själva, mer bilder kanske kommer senare. Puss! 


Godmorgon

Godmorgon bloggen!
Har ni sovit gott?
jag sitter just nu och sminkar mej smsar med sara och bloggar, hur allting går i hop vet jag inte. Men jag vet att jag inte har al tid i världen så därför måste jag börja skynda mej lite..
Jag kunde inte alls sova igår, kollade på nån wierd film! Men efter ett tag tror jag att jag somnade.
Men nu måste jag fixa mej det sista. Vi hörs senare idag.

Jag försöker lära mej att le med tänderna..


Sara Johansson

Imorgon ska jag och världens bästa sara göra en massa saker, eller aa lite saker iaf. Vi ska först åka in t Söder och hon skulle köpa nåt och efter det ska vi åka till Grönan tror bara vi är där några timmar, 2-3 kanske ? När vi känner att vi inte vill va där längre så åker vi hem till mej och då jävlar! Haha jag bara skoja, nej men då skulle vi typ dra ut eller vad vi nu skulle göra. Sara har iallafall koll på det, hoppas jag. 
Men eftersom att jag ska upp ganska tidigt imorgon så kan jag ju inte sitta uppe hela natten, så jag ska sätta fart mot badrummet och tvätta bort det lilla sminket jag har och borsta tänderna. Datan ska stängas av och tv:n ska sättas på. Puss godnatt.

Tråkigt!

fan, jag har grymt tråkigt! Jag vet inte vad jag ska göra. Har städat rummet och sitter nu och äter glass och jordgubbar ;) Nej nu måste jag komma på nånting att göra, men vad..? Aja får väll se ha det så bra så länge.

Ida och jag på bussen igår, haha diggar idas blick ;)


11.35

Nu har jag och Ida vaknat till liv. Hon sitter just nu och plattar mitt hår och sen så står en film på Disney Channel på.

Skulle ju kunna berätta om vad vi gjorde igår. Vi tog bussen upp till Sara då gick vi till Tullinge Berg skolan och typ chilla. Sen så kom jag på att Handlar'n hade stängt så vi gick ner till centrum eller torget som det nu heter xd Där köpte jag och Ida godis och typ aa jag vet inte. Efter det gick vi och satte oss nånstans och typ snacka och garva som faan! Vi gick sen upp till Sara igen och jag och ida tog bussen hem. När vi kom hem så satte vi på en skräck film. Haha jag hade sett den förut men den är så jävla äcklig så jag kollade nästan inget :P När vi va klara med den satte vi på Mean Girls så vi kunde lugna ner oss lite. När den va slut satte vi på Disney Channel igen och det är så jävla bra för det går hela natten och allt nu så då va det en film så då typ kolla vi klart på den och sen så somnade vi. Mina planer idag är ingenting faktiskt, har lovat Mamma att va hemma ikväll..Imorgon ska jag träffa Sara igen, får väll se vad vi hittar på. Men nu ska jag fixa mej lite och sen följa med Ida till bussen.
Se you later.


Hide And Seek

Vi är hemma igen och vi har nyss satt på Hide and seek eller hur den nu stavas. Men nu ska jag vara lite social mot Ida och kolla på filmen. Puss

Ida när vi väntade på sara.

utgång


Kvällens outfitt hinner inte rotera eller nåt så ni får vrida på huvudet, ska dock dra upp leggingsarna annars kommer jag dö!


Ida och jag ska dra upp till tullinge berg och träffa Sara :D Vi chillar väll runt lite där uppe sen ska jag och Ida hyra film och köpa godis och sånt:D Vi hörs sen

Stan

Vi drog in till stan. Jag köpte en Bikini och Ida en Baseboll tröja skit snygg på henne!

Ikväll ska vi dra ut och träffa Sara nånstans och sen ska vi kolla på skräck film och bara mysa! Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga eller jo Ida står och plattar mitt hår just nu, jag älskar när folk gör det på mej, det är så grymt skönt! Men nu ska vi göra nånting, hare bäst!

stan

Om typ tio minuter ska vi gå till bussen och åka in till stan. Där blir det shopping och sak vi nog käka där inne, mys!
Men nu ska jag fixa det sista, hörs ikväll!

Medans jag väntar på Ida..

1. Fullständigt namn? Alexandra Sundin
2. Ålder? -  13
3. Vart bor du? - I Stockholm, Tullinge
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa och caroline (storesyster)
5. Färg på ditt hus? - Vitt

6. Hus eller lägenhet?hus
7. När är du född? -  11 Juni 1997
8. Klass? - 7an efter sommarn!
9. Vilket år tar du studenten? vill inte ens tänka på hur lång tid de är kvar..

10. Något jobb? -  Ne...
11. När gick du upp i morse? - Ingen aning
12. När ska du sova? - Ikväll/inatt
13. Duschat idag? -  Nepp
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Neppps
16. Vad har du ätit idag? - Typ ingenting
17. Dagens klädsel? -  Shorts o linne än så länge
18. Dagens smink? -  De vanliga
19.
Dagens sötnos? - Ida!
20. Dagens roligaste? - Det måste ha varit nångång i natt, med sandra och my, klockan va äver 00.00

Socialt:


21. Har du många vänner? - Ja...(?)
22. Hur många har du kysst? -  de vill du veta va?
23. Vem kramade du senast? - My tror jag
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - venne..
27. Har du pojk-/flickvän? - ne...
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån? -  ida :D


Favorit:
31. Film? -  Eclipse och alla dom..
32. Låt? -  Billionaire
33.
Mat? - Grekisk Sallad xd
34. Dryck? - Mjölk och Cola
35. Färg? - Rosa och lite allt möjligt
37.
Stad? - stockholm (ofc), oxford och London!
38. Land? - England och Maldiverna

39. Ämne i skolan?  Rast

40. Människa? - många !


Senaste:

41. Personen du tänkte på? - haha, lite privat xd
42. Personen du kysste? -  ..
43. Gången du spydde? - de va ett ta sen, kommer inte ihåg :P
44. Gången du grät? -  igår på Eclipse
45. Pizzan du åt? - Har inte käkat pizza på as länge om inte Billys gills xd
46. Gången du var i Göteborg? - vet inte
47. Gången du var i Stockholm?- hah vilken rolig fråga
48. Gången du var full? -
49. Gången du var hög? -
50. Gången du var kåt? -

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - båda
52. Hund eller katt? .- Hund!

 53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. Tvspel eller datorspel? - Sims i såna fall..
55. Singel eller upptagen? -  båda har väll sina fördelar
56. Hångla eller ha sex? - vill ni också veta va???
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? -íngen aning
60. Blont eller svart hår? - Blont!
61. Har du blåa ögon eller bruna? -  ingen aning
62. Choklad eller lakrits? - Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - cola ofc!

66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - BÅDA!
69. Leva eller dö? - Leva för det mesta men ibland kanske man vill dö..

Antal:

70. Personer du älskar? -  MÅNGA!

71. Personer du hatar? - fler än du tror!
72. Gånger du har gråtit? - Men tror du jag räknar eller?
73. Gånger du har spytt? -Vänta jag ska kolla mina anteckningar..

74. Glassar du ätit på en dag? - 2-3?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Inga tror jag..
76. Gånger du haft minnesluckor? - för många!
77. Gånger du varit hög? -
78. Personer du saknar just nu? - Massa
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ojoj...

Vem:

80. Vill du kyssa nu? - ingen just nu faktiskt
81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte
82. Sjöng du senast för? - mig själv haha 
83. Hade du senast en msn-konversation med? - typ my igår..

84. Spelade du tvspel med senast? - Spelar aldrig det
85. Vill du ta med på resa nu? -  Tjejerna
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - *****s
87. Förtjänar att dö? - Många ...!
88. Är söt? -  för många!
89. Vill du sova jämsides med i natt? - haha..

Vad:

90. Gör dig glad? - Privat
91. Gör dig ledsen? -  att sommarlovet snart är slut :(

92. Vill du helst göra nu? - Shoppa! Kom igen nu Ida xd

93. Önskar du att du slapp göra? - ?
94. Vill du ha nu? -  Pengar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Jag fyllde år för några veckor sen..
96. Längtar du till? - London i agusti och massa annat
97. Tycker du om dina betyg? - Vet inte har inte fått några betyg än...

98. Ångrar du i ditt liv? - ibland

99. Är det bästa som hänt dig? hemligt!
100. Hur mycket är klockan? - 13.16


Eclipse

Såg ju Eclipse igår, kan fan inte beskriva med ord hur bra den va!

Efter det åkte vi hem, jag gick hem till mej och fixa och lite så, sen kom My, Sandra och Denise och vi hade det skit mysigt, satt och lyssna på musik, hoppa studsmatta och massa annat! Älskar er!

Dagen idag kommer att spenderas med Ida. Vi ska åka in och shoppa lite och sen så slaggar hon här hos mej. Har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli skit kul. Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer. Jag och Ida kanske hittar på nåt, kanske åker hem till henne? Jag har faktiskt ingenaning :P Men det är ju sommarlov så man kan ju ta dagarna som dom kommer och det gillar jag.
Men nu ska jag börja fixa mej, iaf sminka mej. Kläder och sånt fär Ida hjälpa mej med när hon kommer.
Puss.


My och Jag på hennes landställe.

stress

Jag är så jävla stressad rent ut sakt! Jag springer runt i huset så därför blir det inge bild på dagens outfit!

10.44

Godmorgon. Jag ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade av att nån skrek på tv:n som stog på och efter det kunde jag såklart inte somna om..
Jag ska snart dra mej upp ur sängen, spana lite på kläder inför Eclips som jag ska se idag :D Vi hörs senare då ni ska få en bild på dagens outfitt!


Godnatt

EFtersom att det har varit mycket sena kvällar den här veckan och jag har en fullspäckad helg framför mej går jag faktiskt och lägger mej nu, jag ska nog inte sova än men jag ska iaf lägga mej i sängen och kolla på tv :) Vi hörs!

Jag älskar dej Sara Johansson


Musik!

Jag hittade ingen film som jag ville kolla på så jag satt kvar här vid datan i stället och satte på musik!

Och det är den här låten jag lyssnar på. OMG jag älskar den!

ny duschad

jag satte aldrig på nån film utan bestämde mej att ta en dusch istället. Har även smörjt in kroppen med Body lotion. Men nu ska jag sätta på en film och lägga mej i soffan där jag också kommer ligga hela kvällen lång. Tänkte faktiskt inte gå och lägga mej så sent eftersom att det har blivit väldigt sena kvällar eller vad man nu ska kalla det dom senaste dagarna och jag har en fullspäckad helg framför mej!
Puss och Kram.


home!

jag är hemma efter några helt underbara dagar med My och Sandra. Myket bad, sol, mjölk och fiskmåsar. Såklart även grymt mycket skratt! Jag skippade träningen idag eftersom att jag är jätte trött!

Imorgon ska jag My och Sandra gå coh se Eclips, jag är så jävla nervös! På kvällen ska dom även sova hära. Men nu ska jag nog sätta på en film och lägga mej i soffan. Bilder och sånt får ni senare eller imorron!
Kiss!

RSS 2.0