Snabbt!

slänger in ett snabt inlägg, det vart inte som jag hade tänkt mej men jag tränade sen kom Ecke och frågade mej och lovis aom vi ville spela match med dom asså dom tränade inför slutspelet och då sa vi jag och det va inge bra för att jag kom att jga va tvungen att plugga för jag har prov imorron om Judendommen..så nu måste jag logga ut har pluggat lite ska duscha nu och sen plugga lite till, vi hörs imorron Puss!

Åhh!

Jag skrev värsta långa inlägget om massa saker och så bara raderades allt! Det händer jätte ofta och jag hatar det! Och jag tänker inte skriva om allt igen! men mamma har iaf gått på ett möte med Djurgården. När hon kommer tillbaka ska vi åka hem dir! När jag kommer hem ska jag käka lite och sen är det ju träning, fett skönt att få springa av sej! och aa träna xd imorron är det ju halv dag sen är det looooooooooooooooov!!!!!!!!!!! Åhh så skönt!

Mitt påsklov:
Fredag (långfredgen) ingen aning!
Lördag: Stan med Elin? Påsk middag med Släkten!
Söndag:Påskcuppen och mamma och carro åker t London :'(
Måndag:Påskcuppen
Tisdag: Ingen aning
Onsdag: Ingen aning
Torsdag: Ingen aning
Fredag:Ingen aning
Lördag:Ingen aning
Söndag: Ingen aning

haha det är många dagar som jag inte vet vad jag ska göra..men det dyker alltid upp saker..

fick precis en glass så ska äta upp den. hörs senare!


Lunch

Vi har precis käkat lunch och just nu sitter jag hära vid datan, mamma tog Lottas data. Juste jag har ju träning ikväll najs najs ;) Det blir ju ganska tråkiga inlägg nu eftersom att jag inte kan lägga ut några bilder och jag har inte så mkt att skriva. Vi hörs sen PussPuss!<3

Frulle.

Har precis käkat frulle hära på mamas jobb, hon är inte tillbaka än så jag får väll sitta hära ensam med min varma chocklad..

På mammas jobb

Hejsan bloggen! ko, t mammas job för kanske tio minuter sen :) just nu är hon på nåt möte..ska kanske åka den dära saken på globen som går på utsidan vi får se om jag hiinner. jag har inte så mkt mera att säga.. så vi hörs senare Puss!

Dagens Outfitt:
Grå kofta
. H.M
Vitt linne. H.M??
Svarta leggings. ingen aning..

Palla rubriker!

hejsan bloggen ! min dag började med att jag tog bussen tio lver åttta t skola. började med matte och sen va det spanska där vi körde godisbingo, nåt vi alltid gör sista lektionen innan påsk :) efter det slöjd jag färgade min påse. sen vare lunch och då hände värsta pinsamma saken! inget ni får vete hehe :$ sen vare elevens val och då vart jag fett sur för massa saker..sen åkte jag hem t maja och sedan pkte vi t stallet för hon skulle rida :) Dom red på utevolten och hon Hade Arabella (Araben) fottade massa ! bilderna får ni imorron :) sen åkte vi hem och jag gjorde inte så mkt och sen så satte jag mej hära..gud vilket tråkit inlägg men aja..nu ska det inte bli tråkigare så vi hörs sen istället!
Kiss&Hugs


God natt!

ska börja fixa mej för sängen, är jätte trött och sånt, är ensam hemma men jag tror att pappa kommer snart :) juste aik vann med 9-4 tror jag att det va men:

puss puss, vi hörs imorron<3

straff!

Täby fick precis straff, han sköt i ribban men dommaren dömde mål!

Driva med folk?

haha ibland är det bara för kul att driva med folk! sitter och drive rmed en person nu, båda är medvetna om det men ändå så känns det inte som det..

visst det är kul att driva med folk, men det är inte kul när folk driver med en när man inte är medveten om det? det har hänt flera gånger och man verkligen tror på det och sen, ett tag efter så helt plötsligt skriver personen ''haha jag bara driver med dej..'' då blir jag fan jävligt irriterad, även om det va lite kul!

Brukar ni driva med folk, tycker ni att det är rätt eller fel ??

Täby-AIK

sitter i soffan och kollar på Täby Aik i första semin tror jag xd 1-3 t aik än så länge det har typ gått fyra minuter in i andra! haha jag hejar på båda faktiskt!  ojdå nu gjorde täby mål 2-3 nu haha och nu såg man markolio insommad XD

Tråkit!

gud va jag har tråkit just nu! ska förflytta mej t soffan ett tag och kolla på tv, hörs sen :)

vet ni vad ??:D

efter som att jag inte fixar designen idag blir det mera bloggandes i stället :D

Fixar designen imorron

..istället för nu, jag har inge ork och mår inte så bra, bara så ni inte förvöntar er nåt så just nu tillfällig design!<3

design!

hejsan bloggen! min dag idag har varit toppen, även mitt humör har blivit mkt bättre genförmt med det dåliga jag har haft i helgen! min dag började med matte, sen va det svenska rolgaste svenska lektionen på hur länge som helst haha! asså det va verkligen super kul! orkar inte berätta vrf men massa roliga saker hände. sen va det lunch kommer inte ihåg va det var men efter det va det so och vi fortsatte att träna på ''teatern'' och nu känns det verkligen som om vi har börjat komma nån vart, mi och henke skulle ändra massa saker i manuset så att det blir mera ''nutid''. efter son drog jag hem, hade as ont i huvudet och sånt ! så när jag kom hem la jag mej på soffan i typ en halvtimma och nu sitter jag hära! ska faktiskt fixa designen nu! vet inte exakt när den kommer att bli klar med idag eller imorron :) ska väll börja med den nu, juste min pappa är hemma från åre nu! han hade med sej en lila åre tröja hem till mej, så nu har jag en rosa och en lila! :D men nu måste jag börja fixa designen..puss på er! det blir nog inge mera blogg idag, mår ju inte bra och sen så ska jag ju fixa designen!

Fick en fråga!

Jag fick en fråga här om dagen om vilka bloggar jag läser, jag svarde då:

Maddis blogg, varje dag och tycker den är jätte bra!

Jag läste Maria S blogg, hon har dock tagit en blogg paus vilket jag tycker är jätte synd!

Angelicas blogg, också en sån jag bara har fasnat för!

Kenzas blogg, läser den varje dag och det är en blogg jag verkligen har fasnat för!

Det är dom jag läser varje dag, sen finns det vissa jag kikar in på då och då!


nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blire sängen godnatt!

Match

Jag va ju med Elin vi gjorde inte så jätte mkt, satt vi datan och sånt:) sen åkte vi iväg och spela match imot tumba och det gick bajs, förlora med 3-0..men men det är bara att ta nya tag och fortsätta att kämpa! vad ska alla göra i veckan då?? min vecka ser ut såhära:

Måndag:Skola, kanske farmor och farfar,

Tisdag:Skola sen vet jag nt!

onsdag: Studie dag! åka t mammas jobb och åka den hära saken på utsidan av globen, ta hål i öronen? träning på kvällen!

Torsdag: Halv dag i skolan, stan med Elin!

Fredag:Långfredan, ingen aning om vad jag ska göra.

Lördag:Påsk middag med släkten

Söndag: ingen aning!

nu ska jag fortsätta att kolla på wipeout! puss på er!<3

Dagens outfitt


Dålig bild, och förlåt för att den vart ''liggandes''

Vitt linne: H.M
Brun Peak tröja: Elins
Fbi byxor!

värsta slapp outfitten..får se om ja byter beror på vad jag och elin hittar på..puss på er:)

Godmorgon

Godmorgon bloggen! hoppas att ni mår bra!
Min söndags morgon började jätte härligt, när jag vaknade så kolla jag mamma och syrran på nem moon! mamma köpte den i fredags, den va sjukt bra och samtidigt så käkade vi frukost i soffan, najs najs!
hur ser eran söndag ut då?? ni som läste igår så ska jag va med elin sen äre match som gäller mot Tumba. Men nu ska jag väll börja fixa mej lite..vi hörs sen:)

Film!

sitter just nu och kollar på film med lilla Linn!..vad ska jag göra imorron?..juste! imorron ska jag va med ElinA innan våran match och efter det åker vi då då och spelar match mot tumba i tumba haha. men nu måste jag vara social mot linn och alla andra puss på er!


Tacos

nu ska jag käka tacos med elina, sussi, carro mamma och linn, vi hörs sen :)

lördag!

hejsan bloggen! hoppas att ni mår bra för dej gör jag!;) idag har jag spelat två matcher och jag orkar inte prata om dom men den första i div 2 förlotra vi och den andra i div 1 vann vi! efter andra matchen åkte jag hem först körde vi hem maria och sen hämtade vi elina (Ajne) och sen åkte vi hem. Just nu sitter jag bara och chillar, och ikväll så kommer även elinas mamma och lillesyster hit och käkar. tror att jag kommer att uppdatera mera ikväll! men puss så länge!

älskar dej sara!

Fullt upp

hejsan bloggen det blir ett snabbt inlägg, jag ber sp hemst mkt om ursäkt för att jag inte har bloggat..eller det gör jag inte, det är ju min blogg och mitt liv..men aja ska försöka blogga i helgen! vi hörs för jag hinner inte blogga nu heller! pusspå er<3

976..

haha hade tagit 976 bilde ri vietnam och nu har jag laddat över dom t datan, vet inte när ni kommer att få se dom men inte idag iaf..ska fixa lite inför imorron nu, se u!

min vecka:

Måndag (idag): skola och inget mer!

Tisdag:Skola, fika mej Maja L

Onsdag:Skola, träning! pappa åker t åre.

Torsdag: Skola, hockey med syrran!

Fredag: Skola, rida, hockey igen med mamma!

Lördag:Matcher

Söndag: Match ??

haha har ganska fullt upp den hära veckan som ni kanske märker!

LOVAR!

hejsan bloggen! nu ska jag lova er en sak som jag kommer att hålla! Den hära veckan ska jag blogga minst en gång varje dag! min dag idag har varit bra, tre lektioner och efter skolan trog jag hem och har börjat städa mitt rum lite nu! men jag har inte så mkt mera att säga just nu! vi hörs sen, pusspuss<3


fredag, lördag och söndag!

hejsan bloggen! eftersom att jag har uppdaterat riktigt illa på sista tiden tänkte jag berätta om min helg!

Fredag: skola som varnligt efter skolan hämtade mamma mej och sen åkte jag och red! Red lilla banjo och det gick faktiskt ovanligt bra! sen så åkte jag hem och duschade och sånt, sen kom lilla släkten hit och vi käkade och sånt sen gick jag och la mej vid tio eftersom att vi hade match på lördagen!

Lördag: Match mot töjnan 2-2, en riktig skit match va det orkar inte berätta varför.. sen åkte jag dir t hallen och splade div 2 match mot skönndahl, 2-2 där med, ett mål och en assist gjorde jag :) efter den matchen stannade jag kvar och kollade på p-96 som mötte salem, dom förlora med typ 1-14 xd blev sedan hemkörd av elin och så duschade jag snabbt och böt om och tog bussen t stationen och sedan gick jag där ifrån upp t fille och sussi där vi käkade och sånt. Jag och syrran åkte vid kanske halv nio. Åkte hem och slappade framför tv:n och sen va det sängen som gällde..

Söndag: Vaknade av klockan, gick upp käkade frukost och sånt, sedan åkte jag och syrran t stallet eftersom att vi hade kaffeterian! Vi åkte väll därifrån vid kanske 1! kom hem käkade midda och nu sitter jag hära, ska träna vid halv sex men just nu spelar Södertälje nånting i Kvalet så ska bege mej t soffan och kolla, Kiss&Hugs!

bussen

ska tagga t bussen nu och åka upp t sussi och fille, vi hörs imorron!<3

Fredag:D

hejsan bloggen! hoppas att alla mår bra, för det gör iaf jag eftersom att det är fredag :D ska snart åka t stallet och rida. ikväll kommer lilla släkten hit och ska fira min syrra, hon fyllde ju 19 i Vietnam! imorron är det två matcher som gäller, najs najs! men jag måste börja byta om nu för stall!


designen!

Juste, ska försöka att fixa designen nu i helgen! fast jag kan tyvär inte lova nåt, kanske till och med fixar den imorron!

Dålig uppdatering..

Hejsan bloggen, vet att det har varit dålig uppdatering och det kommer det att vara idag med, kanske bloggar imorron, men bara så att ni vet, puss så hörs vi nån dag!

Lida

hejsan bloggen! ska t lida idag med skolan och åka skidor! så det blir najs! ska fixa det sista nu innan jag ska åka :) vi hörs när jag kommer hem idag pusspuss!

KLAR!!

Nu är jag klar med nästa hela mitt rum! flyttade in allt smink och sånt till mitt rum och sen har jag städat nästan alla mina lådor! så nu är det klart så nu kan jag bara njuta av måndags kvällen!

Resultatet! kom på att jag ska ställa in lite andra saker! men så här ser det ut än så länge!

förlåt för dålig uppdatering!

Hejsan bloggen! det va ett tag sen! jag vill verkligen be om ursäkt för den dåliga uppdateringnen! har verkligen haft fullt upp hela helgen! orkar inte berätta men idag har det varit skola åkte buss imorse kom t skolan började med matte :S sen fortsatte det med svenska där hade vi nåt läsförståelse test och nåt konstit häfte. sen vare lunch nån konstig köttgryta! efter det vare so, först skulle man säga nån fakta om droger och sånt det va typ vårat ''prov'' sen började vi jobba lite om judendommen vi hann inte så mkt menmen! sen hämta syrran och mamma mej och vi åkte t ikea xd jag fick med mej en liten gullig spegel så jag håller på att städar mitt rum och fixar just nu! har inte så mkt mera att säga jag och pappa måste åka och hyra skidor sen eftersom att vi ska åka skidor imorron på lida xd men jag ska göra klart i mitt rum och sånt hörs sen!

nu..


drar jag och spelar div 1 match mot hässelby!
önska oss lycka till!

mina lördags planer!

Hejsan bloggen eller Godmorgon! idag har jag ju match efter det tänkte jag och pappa åka på båtmässan och kolla, nåt vi gjorde varje år förut! och sen ikväll är jag hemma och kollar på mello med pappa!  men nu måste jag börja byta om för match vi hörs innan jag åker!

asså jag va bara tvungen, kommer ihåg den hära dagen i detalj!

Hemma kväll!

det blev en hemma kväll iaf! jag är grymt trött ochd et känns som om jag kommer somna snart! så det blir mys hemma istälelt, och imorron är det ju match samling kvart över 10 tror jag xd men nu ska jag stänga av datan och förflytta mej till datan God natt!

jag köpte..


Louis Vuitton Väska!


Flipp Flopp, grymt sköna!


Chanel örhängen (grymt dålig bild)


Vita Convers!

Det va dom sakerna jag blev mest nöjd med! det andra orkar jag inte ta bilder på och hålla på iaf inte nu, sen har jag köpt tre saker till kompisar dom får ni inte bidlder på som jag sa, alla andra bilder får ni kanske imorron eller ikväll det beror på vad jag ska göra!


vad ska jag göra ikväll?!

har inte bestämt vad jag ska göra ikväll, hade ju ingen ridning idag det kändes jätte skönt att bara kun na åka hem på en fredag och bara slappa, men nåt måste jag ju göra ikväll väljer mellan:
Bara vara hemma!
Gå ner och kolla på 97 träningen och träffa maria, jessika och sara!

EN sak är säker, jag får inte vara uppe för länge eftersom att det är match imorron :) asså jag har ingen aning om vad jag ska göra!!!!!!!!! ska iaf käka hemma det är bestämt!:) juste jag har ju lovat er att lägga ut biderna på vad jag har köpt, det kan jag faktiskt göra nu ska bara fotta det och sånt så kommer dom om några minuter, det är inte säkert att allt blir fottat för vissa saker är ju t kompisar, men dom flesta blir fottade, ses snart !;)

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL DÅ????

!!!!!

JÄVLA PATETISKA MÄNNISKOR!!!!!!!!! 

Huvudvärk!


sitter hära och har as ont i huvudet, så jag ska lägga mej och kolla på film eller nåt och bara vila vi hörs sen!


dresscode och facelooke!


Dresscode:
Rosa åre tröja:
Åre butiken ;P
Vitt linne: H&M ??
Svarta strumpbyxor:H&M??

Facelooke:
Håret uppsatt
Smink endast mascara!

Det va dagens dresscode och facelooke!

Vad ska jag göra nu ? det är lång tid innan jag ska åka sitter just nu och lyssnar på musik.
Min helg:
Fredag(idag); Skola kanske träffa Ida, annars hemma tror jag.
Lördag: Match, sen hemma kväll med pappa!
Sööndag: Ingen aning, träning på kvällen iaf!
Har iaf ingen ridning idag eftersom att det är clinicvecka!

Vad ska ni göra en fredag som denna??

Hörs i eftermidda bloggen, pusspuss!
//Alexandra


Godmorgon!

Godmorgon bloggen igår somna jag halv åtta, han inte kolla på filmen alls länge xd ska gå och börja fixa mej vi hörs innan jag ska tagga t skolan, puss så länge!

klockan är sju och jag går och lägger mej..

godnatt!

Jag hatar när jag lovar!

Jag hatar när jag lovar er att jag ska göra nåt, jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag har köpt iaf idag, men tror ni jag orkar det ?! absolut inte, jag är helt slut, herrarna har en as viktig match ikväll som jag skulle på men det blir inte så, juste jag ska spela match på lördag jag blev kallad trots att jag inte tränat på två veckor ;D jag tror att vi ska värma på maten nu och käka sen blire nog film eller nåt sånt för min del och bara slappa ska försöka vara vaken så länge som möjligt! så ikväll blire en slapp kväll!


I miss the summer!!!! 

Hemma!

hejsan bloggen, klockan är är typ sex på morgonen och jag är vaken, det är för att klockan är halv tolv i vietnam och vid den hära tiden va vi ju alltid på stranden..ni kommer att få massa bilder kanske idag eller så kommer dom imorron eller nån dag i helgen, ska ju t skolan idag det kan va kul att få träffa alla söta människor men skolan, nej tack! pratade me Maria igår och hon sa att det va typ 6 styckna som hade bytt skola asså från sexan, haha det vart lite skrartt där i luren xd ja orkar inte att sätta mej och ladda över alla bilder nu utan jag tror jag gör det ikväll. min mormor är så himmla gullig så hon har ställt in mat till oss (köttgryta) som vi kunde käka när vi kom hem men vi sparade den tills idag :D I helgen är det ju melodifestivals final, vem hejar du på?? själv har man ju inte sett så mkt men det blir faktiskt mys hemma med pappa på lördag kväll eftersom att både mamma och carro ska jobba på mello så jag och pappa myser hemma själva det blir nog godis och sånt då! På planet på vägen hem beställde jag hur mkt svenskt godis som helst, vi flög ju första klass så det va ju gratis! ochd et va så goooooott!!! Jag kunde typ inte sova nåt men efter ''lunchen'' somna jag och sen så vakna jag och då va vi på marken, skönt att slippa landningen! Juste bilder på vad jag har köpt kan ni kanske få idag om jag orkar packa upp det. Vad ska jag göra nu ?? jag tror faktiskt att jag ska lägga mej i sängen och kolla på film! kanske till och med somnar lite, men nu vet ni iaf att jag är hemma designen ska jag ta tag i nån dag när jag orkar men nu ska jag välja film och lägga mej i sängen igen ! puss på er!


Duschen!

ska gå tilllbaka till hotell rummet och duscha och börja fixa mej för middan klockan  är typ halv sex, pappa och hasse behövde nte datan, vet inte vad dom ville igentligen, men puss på er!


Nu blire en kall och skön dusch !!


Låg volym ?!

hejsan, sitter hära i receptionen och lyssnar på musik på jätte låg volym inte kul men man kan ju inte lyssna på högsta hära xd, hut mår ni där hemma i svergie ? Pratade med min mormor igår och hon sa att det va mkt snö fortfarande, usch jag vill inte alls komma tillbaka till snön!! vi åker hem på tisdag natt *snyft* men det sa ju bli kul att träffa alla söta mnniskor, och när vi kommer till arlanda kommer kusin(martina) hennes kille(micke) och barn(wilma) vänta på oss :D  idag har det bara varit en dag vid stranden, varmt som faaan !! drog upp ganska tidigt för jag hade ont i huvudet :S duschade och sånt sen gick jag och satte mej hära :) Jag har fortfarande inga bilder dom kommer när jag har kommit hem! juste igår gjorde jag och mamma lite minakyr och peddikyr, eller mamma gjorde bara peddikyr och jag gjorde både och :) det blev faktiskt jätte bra! nu kom pappa och hasse jag tror dom vill låna datan ett tag, vet inte om vi kommer höras´innan jag åker hem

Den hära låten lyssnar jag på, på jätte låg volym!
Kiss&Hugs!


väntar..

Hejsan, nu sitter jag hära och väntar på att första matchen i sm slutspelet ska börja :) lycka till tjeje, kan berätta om min dag för ifag har vi gjort en kulig utflykt:
blev väckt halv sju :S gick upp käkade frukost sen fixa mej sen åkte vi iväg och påvägen gjorde vi ett stopp med massa fiskebåtar som man fick t kort på och då va det massa tjejer som va typ i min ålder asså från vietnam som börja prata med mej ochmin syrra dom ick runt och sålde massa armband och sånt, och dom va SÅ gulliga :) och sen när vi skulle åka så fick jag och min syrra en varsin nycel ring av dom så sööööta !!!!! haha sen fortsatte vi vidare till massa sandyner asså det va massa kullar av sand, och i dom fick man åka pulka xd sjukt kul och dt  va as brant men det gick inte så fort, senåkte vi till en flod som vi skulle gå i och sen fick man gå till ett litet vattenfall, och då gick man barfota sen när vi hade kommit upp igen och kanske skulle gå 5 meter till bussen utan skor så skulle jag gå lite fortare fram till min moster och berätta en sak och smidig som man är så låg det en tegelstens bit på marken som jag råkade sparka på med tån och fatta hur int det gorde !!!!!! så det började blöda lite och det sved som faaaaaaaaaaaaan!!! aja sen åkte vi tillbakatill hotellet och badade ipoolen resten av eftermiddan najs :) sen gick vi upp jag pluggade lite :S duschade och sånt den gick vi ut och  käka och sånt och nu så siter jag hära och väntar på att matchen ska börja, den börjar om en halvtimma tror jag :P klockan är tio i nio hära :P  asså jag är as nervös !!! kom igen nu tjejer, aja nu ska jag fördröja tiden, vi hörs väll något mera tror jag, puss på er :)


vietnam!

hejsan bloggen, det var ett tag sen men jag orkar inte bogga är ju i vietnam och dom gångerna jag har varit inne på datan har det inte funkat att logga in på bloggen, men nu gör dt ju dt :) när jag kommer hem kanske jag kommer att börja blogga som varnligt, men jag lovar inget :P
hur jag har det?? jo jag har det jätte bra :) varmt och skönt mycket sol och bad och shopping :) ni får bilder på det jag har shoppat när jag kommer hem :)
Idag ska jag moster och syster på en liten utflykt där vi ska besöka massa olika ställen, lät faktiskt jätte kul så jag hakade på :P syrran fyllde ju 19 igår så hon får det av hasse och lena (min moster och morbror ) som en present hon ska ju få det andra när vi kommer hem :) När jag kommer hem ska jag fixa designen och lite sånt, nu ska jag nog gå ner på stranden ett tag innan vi ska åka sen ha det bäst vi hörs !!! //Alexandra

RSS 2.0