Klar

Jag är hemma och jag har packat klart. My och dom kommer och hämtar mej vid tjugo över, så tjugo minuter har jag på mej att sitta vid min älskade data xd Men så mycket mer har jag itne att säga så vi hörs när jag har kommit hem i stället puss ha det bäst!

Trosa imorgon

Imorgon åker jag hem från landet TIDIGT och då menar jag tidigt. Det är nämligen så att jag ska till trosa med några vänner! Tåget gåt 10.51 från Flempan så jag måste hem och packa om innan jag sticker igen.
Så därför kommer det inte att bli nån uppdatering i veckan, eller jag tror vi kommer hem på torsdag så då kommer jag kanske uppdatera det beror på hur trött jag e och såna saker.. Men nu ska jag plocka ihop mina saker här på landet så att det är klart tills imorgon bitti.

juste hammarby spelar just nu match mot landskrona och dom leder med 2-1 :D Hammarby är dom bästa. Heja heja heja Bajen..


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAJEN GJORDE PRECIS 3-1 :D

Landet

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har bloggat men det har varit svårt att koppla upp sig på internet och så har jag inte haft tid helt enkelt.
Jag är fortfarande kvar på landet och jag kommer att åka hem imorgon.

Min midsommar har varit härlig. Det har varit både sol och regn.
Idag har jag och Pappa tänkt att åka ut med båten, kanske fiska lite och bara mysa och jag var/är grymt sugen på kebab så pappa lovade att vi skulle åka och köpa det efter båt turen :D
Så mycket mer har jag nog inte att säga, jag hoppas att alla har haft en super härlig midsommar kanske dansat runt någon stång?
Nu ska jag börja byta om till ''båtkläder'' borsta håret som jag inte har gjort på flera dagar och börja dra mej ner till båten. Ha det bäst så hörs vi när jag har kommit hem imorgon istället!


Jag och Wilma på Bullandö Marina igår, haha jag diggar Wilmas Billa Bong tröja!
(dålig bild men tog den från kusin och den va grymt liten..)

Kiss&Hugs


shoppa

Hej bloggen!

Åkte med mamma till jobbet idag så att det skulle bli lättare när vi ska till landet sen.Mamma ska bara skicka iväg några mail sen ska vi gå in i centrumet och shoppa lite i väntan på att min syrra ska komma. Ni får ha det så bra, och som sakt jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna blogga. Men jag nås nästan alltid på lur. Har ni inte mitt nummer så får ni skylla er själva!

Ha en toppen midsommar alla gulliga läsare!


i taket lyser stjärnorna

blev filmen vi satte på. Åh jag verkligen älskar den filmen. Jag och syster fixade lite snacks, äpplen och sånt för vi hade inge godis eller nåt, men det var riktigt gott! 
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och även stänga av datan. Får väll se hur det blir med bloggandet nu när jag kommer va på landet, men nåt inlägg kanske jag hinner slänga in. Aja vi hörs.

ute

jag och syster satt ute på baksidan med musik och drack cola, riktigt mysigt. Om kanske en timma kommer min syrras kompis hit (Elina)och då ska vi sätta på en film och mysa. Vad de blir för film har jag ingenaning om, men vi hörs senare. Puss!

packat

har typ packat klart nu. Fick pressa ner de sista i min louis vuitton väska och även ta en till väska. Har med blandade kläder, båda varma och väldigt tunna. Vem vet vad vädergudarna säger, vi bor ju i svergie. Svensk sommar brukar man ju säga så man kan aldrig va säker, lika bra att ta med sig tjocka kläder också! Klänning eller nåt liknande måste man ju ha med sig till midsommar. Jag har med mej en klänning men får se om jag tar den eller om det blir något annat. Men nu tror jag att jag ska börja laga lite middag eller min syster har nog redan börjat så jag ska nog hjälpa henne nu.

Dålig uppdatering..

..jag vet, och det kommer de nog att vara för det mesta i sommar!

Jag har haft fullt upp nu när jag inte har bloggat. Jag har varit på den där Twilight fan event eller va det nu hette. Kristen och Taylor va där och Kristen börja gråta mitt på scenen så gulligt! Jag har även varit väldigt förkyld, ont i halsen och igår hade jag världens lock för örat så jag hörde typ ingenting! 
Nu ser jag fram imot en lång och härlig vecka på landet med familj och släkt! Åker imorgon och tror jag kommer hem på kanske måndag? Det beror på lite. Men nu ska det börja packas, hörs senare!

Juste jag kan bara säga att idag får jag inte gå ut :( och det är pga av min förkylning. Inget annat!


Målat

Det gick bra att måla förutom att färgen tog slut och att det va grymt jobbigt! När jag kom hem hade jag målafärg nästan överallt :S Ikväll ska lite folk lira fotboll på brantan jag ska inte spela eftersom att jag inte mår helt bra än, har fortfarande ont i halsen. Men det kan ju vara kul att åka dit och bara umgås. Juste jag kollar på grey's anatomy eftersom att jag missade avsnittet i onsdas så jag kollar på reprisen just nu, grymt läskigt! Aja jag ska fortsätta kolla nu så hörs vi.


knarkar strepsils

Usch..igår va vi ju hos min moster och morbror. Jag hade redan på dagen inte känt mej helt på topp. När vi va där hade jag ont i huvdet och halsen. På kvällen/natten gick jag in och la mej på soffan och sov, när mamma sen väckte mej för att vi skulle åka hem hade jag feber, huvudvärken va kvar och halsen gjorde så ont när jag svalde. Vi åkte hem och jag kunde knappt sova, det tog kanske närmare en timma om inte mer innan jag somna och jag har inatt vaknat felera gånger..Så nu knarkar jag strepsils, för idag är det så att det är lagjobb, vi ska typ måla nått staket.

Juste! Vad tyckte ni om bröllopet igår? Va det nån som kolla? Jag kollade lite grann sådär på tv:n. Men nu ska jag nog börja fixa mej för jag tror det va samling vid typ 12.30? Aja vi hörs kanske senare.

grilla

ikväll ska vi grilla hemma hos min moster och morbror. Mysigt. Funderar lite på vad jag ska sätta på mej..det är ju inte direkt jätte varmt ute och det kommer att bli kallare ikväll och känner jag min moster och morbror rätt så kommer vi att sitta ''ute'' och äta, eller det är ett sånt hära inglasat uterum eller va det nu heter. Aja nu måste jag börja kolla lite på vad jag ska ha på mej. vi hörs nån gång!

klar

Mitt rum är typ klart nu, jag är grymt nöjd!

Mitt nya sminkbord

Ny bokhylla och även ett litet bord som datan står på som man kan flytta runt enkelt. Sängen står kvar på samma ställe som förut, men sminkbordet och bokhyllan är köpta på IKEA och det där lilla bordet fick mamma från jobbet!
Juste över bokhyllan sitter en jätte fin tavla också.

Godmorgon :)

Nu har vi vaknat och ätit frulle. Jag har även hunnit fixa mej för jag ska hem och fixa det sista i mitt rum. Jag har inte så mycket mer att säga, men vi hörs senare!

Godnatt.

Jag sover hos Amanda inatt. kvällen har varit hel galen men nu ska vi lägga oss i sängarna, my och sandra e här också. Vi hörs imorgon.

Gomorgon

Nu har vi vaknat till liv. vet inte riktigt när vi somna igår. Idag ska jag åka till ikea och köpa nya möbler till mitt rum..Och ikväll ska alla sova hos amanda, eller inte alla för några är i västerås så det blir jag, my och sandra. Sova på studsmattan kanske? Vi får väll hoppas på att vädret tillåter det! Men nu ska My ha datan vi hörs nån gång.


Fullt upp

som ni vet är det sommarlov och jag har fullt upp så därför hinner jag inte blogga mycket alls!
Sitter nu och väntar på My och Sandra dom ska sova här och även Amanda men hon kommer lite senare.
Dagen har varit toppen vi har varit hos Sandra hela dagen och badat i hennes pool, solat och även badat i henne ute spa eller va fan de heter. Toppen har dagen alltså varit. Men nu måste jag börja fixa lite innan dom kommer. Puss!

Godmorgon..

..sovit gott?

Jag har inga planer alls för dagen. Det enda jag vet är att det är fysträning ikväll.
Men just nu har jag inte så mycket mer att säga så vi kanske hörs senare.


SOMMARLOV=FRIHET!

nu under sommaren kanske jag inte kommer hinna blogga lika mycket. Men det måste ni ju förstå, på sommaren kan man ju inte sitta inne hela dagarna.

Min skolavslutning har varit bra. Orkar inte berätta så mycket mer om den menmen bra har den varit iaf.
Nu är jag grymt trött, men nej! Jag ska fan inte sova. Det är ju sommarlov, och lov=frihet, va uppe på natten, sova på morgonen, bada, sola och allt som hör till sommaren. Och jag känner verkligen att det här kommer att bli en riktigt jävla lyckad sommar. NU JÄVLAR ÄR DET SOMMARLOOOOV!!!!!!!!


bild från förra sommaren: Jag och My!

skolavslutnings kläderna.

där har ni den:

Jeans Jacka: Gina
Rosa tubtopp: H&M
Vita leggings: H&M ?
Vad tycker ni?? Enkelt men endå ganska fint!

Nu ska jag borsta tänderna och sminka mej de sista. Får väll se hur mycker blogg de blir idag, men ni får ha en jätte bra dag alla sötnosar för det ska jag ha!

vad tycker ni?


(Dock jätte lockit nu)


Hiss/Diss?


ny klippt!

vart inte alls mycket för ändringar. Hon tog lite på topparna bara de va allt. Funderar på att hoppa in i duschen så man är ren och fräsch tills imorgon. Dom flesta har väll redan fått sommarlov. Eller?!
Men jag ska ta och stänga va datan, vi hörs imorgon bitti då lovar jag att ni ska få en bild på min outfitt! Som ni vet brukar jag inte alltid hålla det jag lovar, men de lovar jag att göra nu.
Vi hörs imorgon, PussPuss!


överglad!

JAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag har fixat min spotify, den har ju varit helt konstig i flera månader men nu så bara provade jag en gång att göra en sak och de funkade!!!!!!!!!!!!!!!

Klippa mej

Har nu bestämt kläder till imorron. Det blir ganska enkelt men endå ganska fint. ni kommer få bild imorron.

Juste! Jag ska klippa mej idag/ikväll. Klockan åtta. Tänkte bara fortsätta på upp-klippt om inte nån annan har nåt förslag på nåt snyggt? Aja vi får väll se. Men nu ska jag kolla om jag hittar några snygga skor till kläderna och ska man ha väska, nja kanske kanske inte..


Rensat hela rummet!

Hej bloggen! Skön dag på brantan idag, när vi fick sluta gick jag me massa folk ner t stationen och alla som åkte förbi måste ju ha trott att vi va dumma i huvudet?! haha vi gick och lyssna på musik och danska på vägen och allting x) Kom hem och började rensa i mitt rum för jag ska köpa massa nya saker xd och nu är jag typ klar så de ser jätte konstit ut där inne. Ska nu börja plocka fram kläder till skolavslutingen imorgon vi får väll se va det blir..

Godmorgon.

Godmorgon bloggen. Sovit gott? De har iaf jag gjort.
Brantan hela dagen idag med skolan, najs ;) Ska snart käka frukost och jag hinner tyvär itne lägga ut nån bild på dagens outfit för jag orkar inte fota och så nu.. Juste imorgon är det S O M M A R L O V!!!!!! fan va najs! Har längtat som fan! Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare.

tränat

Träningen va rolig men jobbig. På väg ner köpte jag och pappa sommarlovkortet och man fick välja färg ich jag tog lila xd Aja på väg hem så stannade ja på thai saken och köpte mat för Ecke hade besällt till mej haha. Aja nu ska jag hoppa in i duschen vi hörs imorron.


käkat

Har precis käkat och nu ska jag börja byta om för träning. Huvudvärken är borta, skönt de iallafall.

juste jag har en liten fråga till alla er som läser min blogg. Vad vill ni ha mer av, ni behöver inte svara här ni kan svara på facebook och sånt också. Men jag skulle gärna vilja veta för jag vill ju att ni som läser ska få det så bra som möjligt!


Aja vi hörs när jag har kommit hem från träningen, måste börja fixa mej nu.

Skansen

Hej bloggen!

Skansen idag med skolan. Tråkit och de va massa javla killar som hängde efter oss och ba: Va heter ditt nummer(dom va inte svenskar) Ja ba hitta på ett nummer så han typ tog de xd Aja efter skansken hängde jag me hem till Frida och vi eller jag provade lite klänningar till skolavslutningen jag lånade en men är inte säker på om jag ska ha den.
Fysträning ikväll, jobbigt eftersom att jag har ont i huvudet och har haft det hela dagen!
Men vi får väll se hur det blir..
Ni kanske får lite bilder från dagen senare om jag orkar.

Bild från i lördags: Sandra, Amanda, My och lilla jag som knappt syns.
Hoppas att det inte gjorde nåt att jag tog den Sara!


Systrar i jeans

Har precis kollat på systrar i jeans grymt bra film tröttnar seriöst aldrig på den!
Skansken imorgon med skolan trevlans och på tisdag är brantan hela dagen och så äntligen på onsdag är det skol avlsutning! Gud va jag längtar.
Men jag ska börja stänga av datan och sätta mej i soffan. Vi hörs imorgon.

Härlig sommar bild från förra sommaren. Jag och My


Hjälp mej!

SHIT VAD SKA JAG HA PÅ MEJ PÅ SKOLAVSLUTNINGEN?! PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

Nån som har nåt förslag på några fina klänningar eller nåt?


hemma :O

hemma från Amanda. Senare ska jag nog träffa Elin om hon svarar på sin telefon!!!!!! Aja ska kanske käka jag är faktiskt lite hungrig eftersom att vi åt chips och center till frulle idag. Men vi får väll se hur eftermiddan ser ut.

Bjuder på en bild från igår. My, Sandra och Amanda.

Bästa helgen!

Hej bloggen! Ska skriva om Lördagen:
jag vaknade upp hos My och vi sprang över till sandra för jag skulle ha en tröja sen fixa vi oss och sprang till bussen och åkte till stationen och mötte Sara och Zäta. Vi åkte till grönan och pkte väll nästan allt! När vi kom hem sprang jag till mej och sen tillbaka till My och så tog vi bussen till Amanda. Kvällen va fylld av tårar, skratt och andra pinsamheter! Vi satt ute på studsmattan i stora plastpåsar! Fy fan va mysigt säger jag av lite olika själ även då började jag gråta för att det var så jävla gulligt! Tack säger jag bara till den personen. Vi gick sedan in när det började regna ocyh kollade på Wild Child så jävla grym film. Vi somna väll nånstnas vid kanske tre halv fyra.
Imorse vaknade vi och typ låg i sängarna och åt godis och chips för vi hade vunnit en sån där stor center sak. Men nu har jag nog skrivit om det och idag får vi väll se lite vad som händer. Vi hörs senare om jag hinner.

Ridit

Hej bloggen! Red belle det gick bra. Man skulle rida bervid varandra två och två och hoppa ett litet hinder samtidigt det va jätte kul och jag och filippa ägde! Haha, aja väntar på att släkten ska komma måste fixa mej lite får se om det blir nån blogg under kvällen. Puss

Jeans Jacka


Den gulliga jeans jackan fick jag med mej hem idag!
Hiss/Diss?

dagens klädsel:


Vit t-shirt
vitt linne under
svarta legginga
klocka
väska

de va de förlåt för dålig bild men hinner inte släpa fram kameran och allt. Men vi ska snart åka och fan va det regnar!


13 år idag!

Min födelsedag började riktigt bra. Mamma Pappa och Carro kom in och sjöng och allt och jag fick lite presenter!De ända jag inte är nöjd med är vädret..det regnar bajs! Menmen, jag och syster ska åka till skärholmen sen. Men nu måste jag börja fixa mej!

Berättade jag..

..att jag har studiedag imorgon? Jag fyller ju år så det är jätte skönt. Jag och syster ska hitta på nåt och på kvällen kommer hela ''stora'' släkten på middag. Trevligt trevligt!

Jag funderade¨på lite om jag ska ha en frågestund? Ni får mer än gärna säga till om vad ni tycker eller om det är nånting ni vill att jag ska börja blogga om. Jag är alltid öppen för förslag eller va man brukar säga.
Juste jag undrar också om det är någon som har nåt förslag om nån rolig blogg att läsa? Jag har läst samma gammla vanliga länge den enda jag fortfarande gillar är Maddis,Maddi du får fan inte sluta blogga!

Men vi hörs imorron. Juste glöm inte att gratta mej då!


Nån grymt sexig (eller inte) bild från Vietnam.

Tränat

Träningen va väldigt jobbig men endå väldigt rolig! Sitter nu och käkar och efter det ska jag hoppa in och ta en lååång och skön dusch. se you later.

Träning


Nu drar jag iväg och tränar hörs när jag kommer hem :)

käkat

Har käkat lite middag och ska nu börja byta om för fysträning. Inte alls på humör för träning men de är väll bara att försöka ändra inställningen och göra det bästa av situationen. Aja måste börja byta om nu..

Vill ha!


Absolut en sak som ska hamna i min garderob!
Från Bik Bok


Visste ni att..

..JAG FYLLER TONÅRING IMORRON!

skoladagen va bra, slutade tidigt eftersom att det va falkbergsstaffeten. Då gick jag A.G och Maria och satte oss i centrum och sen så tog jag bussen hem.
Grymt varmt är det idag. Jag är så grymt avensjuk på Maria och Elin och många mer som har sommarlov nu! Elin och Maria fick det igår. Tänk om vi kunde ha det så lyxigt..
Menmen, träninge ikväll..fys desutom!

Vi hörs lite senare för nu ska jag fotta lite och sen så ladda upp lite bilder från syrrans student. Glöm inte att gratta mej imorron!

Grey's anatomy

Nu ska tv:n på och så ska man kolla på Grey's Anatomy så bra! Hörs imorron.

Dålig uppdatering..

..jag vet men jag har haft fullt upp, min syrra tog studenten idag och idag va vi i stan med skolan och efter det åkte jag maria och jessika till stan. Men jag orkar inte blogga just nu, kanske senare.

Gomorgon

Godmorgon alla söta!

Sitter just nu och läser lite bloggar. Har sovmorgon till typ halv tio så ska ta bussen tio över nio. Gick upp imorse vid typ sju för jag skulle plåta syrran i student kläderna och hon skulle dra ganska tidigt så..va super trött orkade knappt hålla i kameran xd dom bilderna och bilder från resten av dan kommer ni att få imorgon för jag kommer kanske inte hinna blogga när jag kommer hem från utspringet för då måste vi fixa allt och sånt..Men imorron kommer det att komma bilder. Men nu ska jag faktiskt gå och fixa mej det sista. Puss!


såhär ser jag ut ikväll:


Svarta leggings
Vitt långt linne
Svart tröja

Ska nu ta nånting litet och äta grymt hungrig. vi kommer få mat där sen, samma som vi ska ha här hemma imorron menmen..

ny duschad

Ny duschad och har valt kläder. Nu ska håret torkas och kanske plattas får se hur det ser ut utan att platta det. Ni får bild på kläderna sen nu ska jag börja torka håret och klä på mej. Men först ska jag smörja in hela kroppen med body lotion.

Vad ska ja ha?

Tjena. Dagen började med matte men vi va typ bara ute körde fotboll tills en person råkade skuta upp bollen på taket xd då hade jag och Mi vatten krig istället. Efter det va det svenska fick stressa så min spök historia skulle bli klar och jag hann precis! Efter de va det typ lunch nån kyckling sak x) Sen va det so, gjorde om provet det gick faktiskt ganska bra och efter de snackade vi om massa gator och sånt inne i stan och sen fick vi äntligen sluta. Tog bussen hem och satte mej hära nu. Ska kolla på lite kläder tills ikväll, imorron när min syrra tar studenten har jag redan bestämt vad jag ska ha på mej. Men vad ska jag ha ikväll? Får gå till garderoben och kolla om jag hittar nåt fint vi hörs sen! :)


Godmorgon

Godmorgon bloggen! Ska snart åka är lite stressad måste hinna fixa håret och sminka mej!
Såhär ser ja ut idag:

Rosa adidas tröja
Vitt linne
Svart linne
Svarta leggings


skit dålig bild jag vet men jag hinner inte, nu måste jag springa och fixa mej det sista vi hörs när jag har kommit hem.

hemma

Samtalet gick bra. Har precis käkat lite och bestämde mej för att sätta mej här igen :)
Nej förfan jag tänker inte sitta kvar hära nu. Utan nu ska jag sätta på tv:n och tänka på en sak.. haha en rolig sak, men vi hörs imorron folket!

Pluggat och ska nu gå.

Ska när som helst gå ner till hallen för samtalet.
Har pluggat so också eftersom att jag fick IG på provet i fredas och ska göra om det imorgon. Det handlar typ om kungar ock sånt.
Vi hörs när jag har kommit hem från samtalet. Puss!

Nån bild jag tog i fredas på väg ut till landet.


inge blogg

Förlåt för att jag inte bloggade på landet men det va helt enkelt så att jag inte hann.
Idag har jag varit uppe hos kusin för hennes kille (micke) fyllde år eller fyller år imorron!
Jag är inte på så blogg humör. Men imorgon ska vi till Elinas student motaging eller va det nu heter och på tisdag tar min syrra studenten så 30 pers kommer hem till oss, hoppas verkligen det inte regnar. Aja vi hörs kanske senare för just nu har jag ingenting att skriva om, juste jag ska ner på samtal i hallen sen också vi typ sju. Men ha det så bra så kanske vi hörs sen :)


Svar på tal!

Hur är det igentligen mellan dej och frida? Asså jag menar det värkar lite stökit.

Svar:
Stökit kan man absolut inte säga att det har varit. Men jag och Frida har kännt varandra sen vi va ca ett år. Som sakt stökit nej! Men det är så att hon och jag har glidit isär varandra, inge illa menat. Men vi har tappat kontakten och umgås inte längre. Men nu på den senaste tiden har vi faktiskt fått tillbaka kontakten lite och det är jag jätte glad över! Jag älskar Frida, det är ju henne jag har kännt längst och även fast vi inte umgås sådär längre så vet jag att hon finns vid min sida. Jag älskar dej Frida!


Ska börja packa nu till landet. Ska även rida först åker hem efter det och byter om och sen är det bara att åka ut till landet..Aja måste börja packa nu, datan följer med ut till landet så det blir uppdatering där ifrån. Pusspuss


gårdagen!

Gomorgon. Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men vi hade lag jobb det va kul vi gick runt i kungsträdgården och sålde lotter tror jag sålde ungefär 60 st? Medans Martina och Maria va typ uppe i 120-150? Aja efter det åkte jag och Elin till söder stadion och Kollade när Hammarby spöade Trelleborg med 3-1! Efter det väntade vi på mamma och sen åtke vi hem först till mej sen böt vi bil och så körde vi hem Elin till rönninge. När jag kom hem va jag as trött klockan kanske va elva? Så jag bara tvättade bort sminket och la mej i sängen och typ somna på en gång.
Nu ska vi se om jag hittar lite bilder från igår..

Storasyster<3Lillasyster (elin och jag)

Ida som kollar bort och Elin och så JÄTTE lite av Linnea.

Dom andra får ni kanske senare idag.
Ska snart börja fixa mej för skolan mamma kör mej vi kanske tjugo i nio. Efter skolan måste jag hem och packa för jag ska tydligen till landet i helgen..Fan! Men datan är med och mobilen kommer såklart följa med sen imorron om det är bra väder ska vi ut och åka båt. Men nu måste jag börja fixa mej för jag sitter fortfarande i sovtröja.
PussPuss!

sista för ikväll

Ska börja stänga av datan nu och fortsätta plugga.
Imorgon tänker jag gå upp ganska tidigt som jag inte kommer orka men jag ska iaf försöka så jag kan lägga upp dagens outfitt på morgonen.
Men om fnågra minuter börjar Grey's Anatomy, perfekt nu blire no boken, tv:n och lite te i soffan.
Vi hörs imorgon.

Nån grymt gammal bild på mej!


bara kvart över åtta?

Jag trodde klockan va mycket mera..Menmen de va väll skönt att se att klockan bara va kvart över åtta.
Ska sätta mej och plugga till mitt no prov som jag har imorron, vi hörs efter det ifall jag överlever..

Min fina (eller inte) no bok, nu ska det pluggas!

Topp!

Jag mår jätte bra nu. Nästan bättre än vanligt! Mitt humör är på topp också. Ska faktiskt ta och hoppa in och ta en dusch. Tror jag sa det sist jag va sjuk att det är ett måste när jag har varit sjuk: Duscha. Känner mej alltid så äcklig när jag har varit sjuk, brukar alltid ta en extra lång också :) Aja nog om det tror mamma kommer hem snart också. kvällen kommer spenderas hemma framför tv:n och datan och såklart musik.
Aja nu tänker jag inte skriva mer för nu ska jag ut och sätta mej i solen och sedan gå in och ta en dusch.
Puss på rumpan.


Hemma idag

Stannade hemma idag också. Huvudvärken kom tillbaka igår och febern sitter väll i.

Dagen får man ju spendera hemma. Inte det roligaste men är man sjuk så är man.
Nån kille är här och fixar larmet också eftersom att vi ska ta bort hem telefonen. Jag har inte alls mycket att säga när man bara är hemma. Men det blir väll att kolla på film hela dagen och bara sitta hära så att huvudvärken går över.
Imorron är det lag jobb inne vid kungsträdgården. Det är restaurangens dag eller det har varit det hela veckan cå då ska vi sälja lotter. Får väll hoppas att man är frisk men det tror jag. Så jag går bara i skolan till lunch!

Se you later!

Huvudvärken borta!

Nu är huvudvärken borta iallafall, men feber känns det fortfarande som om jag har. Sitter och snackar med Frida och kollar på tv. Har inte alls mycket att säga så vi hörs sen istället :)

Gick hem

Gick hem från skolan idag för att jag hade sjukt ont i huvudet. Det har jag fortfarande..Har precis kollat på Harry Potter och ska snart sätta på en ny film. Det kommer alltså inte bli så mycket blogg idag.

Juste första juni idag vilket betyder att jag fyller om 11 dagar (11 juni) Puss

RSS 2.0